Близнаците, които Ева Веселинова очаква да роди съвсем скоро, са

...
Близнаците, които Ева Веселинова очаква да роди съвсем скоро, са
Коментари Харесай

Близнаците на Ева Веселинова заченати ин витро

Близнаците, които Ева Веселинова чака да роди напълно скоро, са заченати ин витро, шушука се в светските среди. Слуховете са подбудени от обстоятелството, че бебетата са разнояйчни – момиченце и момченце. Това най-често се случва при децата, които не са заченати по натурален път, а са плод на асистирана репродукция, дочу HotArena.

Самата Ева предлага на час по лъжичка от информацията за своята бременност, тъй че да поддържа жив интереса към нея. Отначало тя заяви, че чака близнаци, по-късно – че са момиченце и момченце, а преди дни – че раждането ще е този месец, че бебетата са едрички, изключително за близнаци, и че доста ритат майка си, защото към този момент им е тясно в нейния стомах. „ Вълнуващо е, само че и много мъчително. Сънят вечер постоянно е неосъществим. Момченцето към този момент не си знае силата, момиченцето е малко по-внимателно и много по-деликатно. Но когато двамата тръгнат да се въртят в разнообразни направления, съвсем ме раздират на две. Подготвителните контракции и мощните болки в гърба са все по-чести. Вече всичко те боли ”, оплака се бъдещата майка.

Според слуховете, забременяването й не е станало елементарно , по тази причина се е наложила намесата на експерт по асистирана репродукция. Малко преди да разкрие, че е ще става майка, Ева показа, че с мъжа до нея са дружно от две години. Изглежда, опитите им да се снабдят с наследници са почнали съвсем незабавно след началото на връзката им. С времето е станало ясно, че зачеване по натурален път е мъчно и, вместо да губи време в напразни опити, двойката е прибягнала към ин витро. Пуснати бяха клюки, че таткото, който Ева настойчиво крие, е възрастен разведен грък, който има деца и даже внуци. Бъдещата майка пък твърди, че е млад българин. Който и да е той, някогашната „ стопанка на ефира ” ясно дава да се разбере, че мъжът й не гледа на нея като на елементарна държанка, а двамата живеят дружно и той се радва на бебетата тъкмо толкоз, колкото и самата тя. Децата, съгласно бременната 36-годишна жена, към този момент познават гласа на баща си. „ Най-много обичат гласа на тати. Когато го чуят, незабавно стартират да подскачат и почукват ”, твърди тя, представена от Уикенд.

За разлика от множеството родни звезди, които избират плануваното раждане с интервенция, Ева е решила да ражда по натурален път , без значение че при майките на близнаци това е двойно по-трудно в сравнение с при тези, които дават живот единствено на едно бебе. Първоначалната й концепция била да роди с интервенция, като възнамерява с астролог датата за появяването на децата. После обаче решила да последва препоръките на видни езотерици, съгласно които естественото раждане е най-хубавият вид, защото интервенцията носи контузия на детето и трансформира ориста му. Веселинова към този момент навлезе в 9-ия месец на бременността, ясно си показва раждането и даже приказва на бебетата за него. „ Често им описвам за първата ни среща, която е все по-близо и може да е във всеки идващ миг ”, споделя някогашната „ стопанка на ефира ”.  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР