Близнаците –жени днес цъфтят и ухаят! Вижте какво вещаят звездите

...
Близнаците –жени днес цъфтят и ухаят! Вижте какво вещаят звездите
Коментари Харесай

Близнаците –жени днес цъфтят и ухаят!

Близнаците –жени през днешния ден цъфтят и ухаят! Вижте какво вещаят звездите за вас.

Хороскоп 06.05.2023г.
Овен
За Вас този ден няма да бъде толкоз неприятен. Ще се появят нови задания, решаването на които освен ще Ви увлече, само че и ще Ви разреши да откриете у себе си непредвидени гении. Може да намерите нови увлечения, или да откриете спомагателен източник на приходи. Кръгът Ви на другарство ще се разшири, само че хората, стремящи се да бъдат паралелно с Вас, не са по този начин положителни и безкористни, както Ви се коства. Необходима е изясненост, с цел да избегнете ненужните контакти. На някого ще се сторите недружелюбни, само че това не е огромна неволя. Вечерта самочувствието Ви може да се намали и не е изключена безсъница.
Телец
Днес звездите няма да покровителстват действия, свързани с финансови въпроси и по тази причина, в случай че Ви се наложи нещо доста незабавно, рискувате да допуснете неточност. Ако сутринта не сте били изключително въодушевени от вероятността за ставане, старайте се денем да не се напрягате. Звездите Ви поучават колкото се може по- скоро да приключите неотложната работа и да се избавите от това, което Ви нервира. След края на работния ден не си стойте вкъщи, а излезте измежду хората – ще имате превъзходния късмет да се запознаете с забавни хора, а за какво не и със своето благополучие. Не си взимайте работа за вкъщи – все- отново имате потребност и от почивка…
Близнаци
Близнаците –жени през днешния ден цъфтят и ухаят! Положението на звездите и планените е такова, че ще благоприятства разцъфтяването им като роза след дъжд. Близнаците- мъже ще излъчват несравним сексапил и ще притеглят представителките на противоположния пол. В умели ръце подобен сексапил може да бъде извънредно унищожителен!
Рак
Оказвате се безсилни пред неподходящото стичане на събитията в деловата сфера. Задачата Ви е, да минимизирате загубите, само че за жалост единствено на някои ( дори – на доста малко) представители на този зодиакален знак, ще се удаде да реализират това наслаждение. Има риск да загубите доверието на индивида, от който зависи Вашето професионално бъдеще, или да не оправдаете упованията на евентуалния шеф. По-спокойно и хармонично нещата ще се подреждат в персоналните връзки, и на процедура няма да имате мотиви за паники и безредици. Ще Ви зарадва опцията да обкръжите обичания човек с грижи и внимание, а в отговор ще имате откровена признателност.
Лъв
Именно през днешния ден би трябвало най на края да извършите решителната крачка, на която по този начин дълго не сте могли да се решите. Ако от от дълго време Ви се е желало да се разделите с Вашия обичан човек, да започнете да се виждате със приветлив представител на противоположния пол или да му предложите ръката и сърцето си, няма да намерите по-подходящ ден.
Дева
За да усетите през днешния ден нужното Ви ентусиазъм, би трябвало да се върнете в предишното. Спомнете си времето, когато направлението, в което сте се движели, е предизвиквало у Вас възторг. У Вас към момента са се запазили тези искри, само че с цел да ги откриете, би трябвало да търсите по-дълбоко. Това ще Ви отвлече от работата, с която се занимавате в този миг, само че и ще Ви помогне да не се вълнувате. Позвънете на радостен и позитивно надъхан другар, и се върнете към това, което фактически има значение.
Везни
Днес не позволявайте на никого да Ви дава каквито и да било препоръки, свързани с Вашия персонален живот. В края на крайщата той си е Ваш и единствено Ваш и даже грешките в него би трябвало да вършиме независимо. Опитайте да прекарате деня, ръководейки се единствено от своя витален опит.
Скорпион
Днес ще бъдте съсредоточени върху своите работни отговорности. Благоприятно ще премине общуването с сътрудници, както и разискването на нови достижения. Днес може да предложите своите хрумвания за частична промяна на работния развой, а също и на проекта за деня. Критиката ще се възприема леко. В фамилията ще зародят дълги диалози и разисквания. Добре би минало общуването с родителите, а и организирането на фамилни мероприятия.
Стрелец
Вашата вродена емоционалност малко се е намалила, отстъпвайки място на такива качества като любознание, подвижност и схватливост. Настройвайки се на съответната вълна, ще сте в положение да усвоите всякаква информация, та даже да сте я чули единствено веднъж. В същото време нараства вероятността за наложително пътешестване, само че да съжалявате, че сте го подхванали, съвсем няма възможност. Времето е прелестно за образование. Ако да вземем за пример Ви се постанова да напишете доклад по сложен, нееднозначен и нов за Вас въпрос, започнете работата в търсене на виртуални материали за него в Мрежата
Козирог
През този ден не се занимавайте с значими работи. Трудно ще Ви бъде да се концентрирайте, а да определите коя от дилемите, стоящи пред Вас, е от първостепенна значимост, напълно няма да е по Вашите сили. Вероятни са фамилни проблеми и спорове сред родственици и близки хора, в които ще се наложи да се намесите. Може да се окаже, че по стичане на събитията ще се наложи по едно и също време с това да се занимавате и с професионални задания. Денят ще е под напрежение, и това не може да не се отрази и на Вашето здраве. Спомнете си за разпоредбите за рационално хранене, както и за нуждата от престой на чист въздух.
Водолей
Вроденият Ви интерес към опитите, оптимизация на процесите и прогресивните трендове, ще Ви съпровожда чак до късно вечерта. В началото на деня ще сте склонни да отделяте повече внимание на към този момент познати неща: да вземем за пример, да възобновите работата си над от дълго време забравена концепция. Само че фокусът на Вашето внимание последователно ще се измества в посока на по-перспективни посоки, от които сте се заинтересували. В края на деня ще имате отличен късмет да заздравите връзките си с надеждни хора, които няма да Ви подведат и в най-сложната обстановка.
Риби
Ясно е, че Ви върви в работата, само че, за жалост, не Ви върви в любовта. Затова през този ден може да планирате професионални договаряния, само че сантименталните срещи е по-добре да отложите. Не би трябвало да бързате с признанията: доста огромна е вероятността, да бъдете разбрани погрешно. Умението да запазите релативно успокоение, когато към Вас бушуват стихии от различия и разногласия, става Ваше предимство. Именно за това ще удържите победа над съперниците и ще постигнете своето в обстановка, която на доста други би се сторила безнадеждна.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР