БЛИЗНАЦИ Вижте нещата такива, каквито са. Бъдете в този момент.

...
БЛИЗНАЦИ Вижте нещата такива, каквито са. Бъдете в този момент.
Коментари Харесай

4-те зодии, които ще намерят нова любов през седмицата 06-10 СЕПТЕМВРИ

БЛИЗНАЦИ

Вижте нещата такива, каквито са. Бъдете в този миг. Не гледайте прекомерно надалеч напред, само че тъкмо тук. Забележете кой е към вас, само че повече от това, потърсете кой ви храни.

Връзката и сътрудникът, които ви оказват помощ да станете повече индивида, който желаете да бъдете. Няма нищо неприятно в това да признаете, че някои хора в действителност са незаменими.



ЛЪВ
 4-те зодии, които ще имат доста шанс през седмицата 06-10 СЕПТЕМВРИ 4-те зодии, които ще имат доста шанс през седмицата 06-10 СЕПТЕМВРИ
ВЕЗНИ Везни, в случай че имате концепция, която се нуждае от финансиране, тази седмица е идеална, с цел да я продадете измежду мрежата си от контакти. Им...

Понякога би трябвало да признаете, че любовта в действителност има значение. Можете да имате цялото внимание, цялата пристрастеност, само че в случай че нямате този човек, който ще ви обича в най-лошия си случай, нищо от останалото няма значение. Това не ви прави слаби, а мощни.

Освободете се от концепцията да приемате по-малко, от колкото заслужавате в любовта!

СТРЕЛЕЦ

Най-накрая свободата е тук. Почти чувате камбаните да звънят и ангелския хор.

Напоследък сте претърпели доста, може би даже по-дълго, от нужното, само че възприятието, че последният урок в действителност е приключен и вие сте в положение в действителност да се чувствате свободни да преминете към новата си глава е правилно!
 Зодиите, които са обречени на страдалчество през тази седмица, 06-10 СЕПТЕМВРИ Зодиите, които са обречени на страдалчество през тази седмица, 06-10 СЕПТЕМВРИ
ДЕВА Дева, неспособността ви да оставите нещата такива, каквито са, е саботиране на себе си. Вие сте упорити и не простите за неща, к...

Няма поглеждане обратно и второ съмнение, този път знаете и не си ли струваше всичко това до момента, през което трябваше да преминете, с цел да стигнете дотук?



РАК

Престанете да си мислите, че би трябвало да постъпите вярно или да извършите всички щастливи.

Спрете да оставяте страстите на другите да диктуват какво чувствате към себе си. Нека хората ви се сърдят, дано имат своите разочарования. Този месец е ваш ред да бъдете щастливи.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР