БЛИЗНАЦИ Никой никога не може да ви обвини, че не

...
БЛИЗНАЦИ Никой никога не може да ви обвини, че не
Коментари Харесай

4-те зодии, които ще намерят нова любов през седмицата 30-04 ЯНУАРИ/ФЕВРУАРИ

БЛИЗНАЦИ

Никой в никакъв случай не може да ви упрекна, че не сте пробвали. Независимо дали става въпрос за възстановяване на вашето здраве, или за имиджа ви, няма значение. Искате да се подобрите и влагате време и старания за това. Сега сте с някой, към който изпитвате дълбоки усеща и желаете да преминете на идващото равнище. Когато разберете, че те са толкоз влюбени, колкото и вие, вие ще се усмихнете и ще се съгласите, че тази любовна спекулация би трябвало да излезе от стадия на игричките в стадия на обвързване.


Как да заинтригуваш тези ЗОДИИ
Искате да заинтригувате някого, само че не знаете тъкмо какво би му харесало. Чудите се какво да извършите, тъй че да подбудите интерес и д...
Прочети повече
ЛЪВ

Тази седмица ви носи шанс в любовта, просто тъй като този пренос ви слага на точното място в точното време. Кое е вярното място? Това е мястото, където творите. Това значи, че в случай че работата ви разрешава да творите, тогава ще намерите шанс в любовта на работното място. Ако сте артист, тогава ще имате шанс в любовта в театъра. А в случай че просто си работите от у дома, тогава вашият сътрудник ще ви откри за изключително привлекателни в този ден и ще прехвърчат искри.

СКОРПИОН

Както всички останали по света, вие желаете да сте влюбени, да останете влюбени и в последна сметка да се отдадете изцяло на индивида, с който сте. Обичате да вършиме " тест драйв " на хората, преди да се впуснете изцяло във връзка.
Страстната обич сред СКОРПИОН и тези ЗОДИИ
Скорпионът е огнен знак, който знае какво желае и по какъв начин да го получи. Той е буен в любовта, същински и непосредствен. С него в никакъв случай няма да ви...
Прочети повече
Е, през тази седмица тази врзъка ще ви погълне като въртящ се въртоп от обич и романтика и няма да можете да си помогнете. Това е мястото, където със своя размах го превръщате в сериозна романтика с обещания, вяра... и взимане на значими решения.

Пазите сърцето си, тъй като имате опит с разбиването му и фактически да преминете по този мост и да се доверите на някого задоволително, с цел да извършите аферата „ същинска връзка “, лишава доста. През тази седмица обаче този преход освен ще се усеща елементарен, само че и нужен. Харесва ви това, което ориста ще ви донесе и ще започнете да се отпускате във връзката си.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР