Близначките на Ути Бъчваров - Далия и Ружа ще навършат

...
Близначките на Ути Бъчваров - Далия и Ружа ще навършат
Коментари Харесай

Ути Бъчваров проговори за близначките

Близначките на Ути Бъчваров - Далия и Ружа ще навършат три години през август, само че към този момент бърборят като възрастни.

" Двете ми близначки Далия и Ружа са доста разнообразни, те проговориха и това ме прави изпълнен с доволство ", похвали се телевизионният готвач. Водещият разкри, че девойките били много разнообразни по темперамент. Едната била сантиментална и завеяна, а другата – дейна и обичаща да командори. Ути и жена му Мария обличали в разнообразни облекла двете момиченца, които се различавали и образно една от друга. " Не знам по какъв начин ще ги опазя, като пораснат. Сигурно с пушката, но аз съм си и ловджия, де ", смее се дипломираният артист.

50-годишният Ути с ненаситност приказва за двете си щерки, само че пази в загадка тяхната майка Мария. За дамата до Бъчваров не се знае съвсем нищо. Двойката живее на без брак към този момент 12 години. Дали в миналото ще минат под венчило не е ясно тъй като преди време 50-годишният кулинар и водещ бе споделил, че всеки самичък за себе си би трябвало да реши по какъв начин му е по-добре. Като човек от новото потомство не мечтаел да стане жених.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР