Близначетата Максим и Преслава Баневи грабнаха призовете Мис и Мистър

...
Близначетата Максим и Преслава Баневи грабнаха призовете Мис и Мистър
Коментари Харесай

Близначета са Мис и Мистър Бебе

Близначетата Максим и Преслава Баневи сграбчиха наградите Мис и Мистър Бебе по време на националния конкурс под егидата на фондация „ Българска памет ” с ръководител доктор Милен Врабевски, която преди дни отпразнува 10-годишния си празник.

Фронтменът на рок група Конкурент Емо Анчев зарадва братчето и сестричката, които са на годинка и половина, с луксозни изненади от магазини за детски играчки Комсед - съорганизатори на състезанието в София Ринг Мол. Мис Бебе стана и Аделина Филипова в по-горната възрастова категория – над 2 годинки, а за Мистър Бебе от по-големите джентълмени бе определен Алекзандър Калчев.

В конкуренцията участваха сладури от 8 месеца до 3 години, които дефилираха дружно с майките и татковците си на сцената. По традиция момченцата посрещаха с плевел рев аплодисментите на публиката и журито, което дефинира спечелилите измежду 30-те претенденти. Всички участници в състезанието си потеглиха с прелестни дарове от Комсед и Европейска общност Дент. Родителите на бебетата поддържаха по време на събитието 9-годишния състезател Кристиян Илиев, който има потребност от животоспасяваща интервенция в чужбина. Който желае, може да подари малко здраве на момчето в сметките му в банка ДСК:

IBAN: BG74  STSA 9300 0024 851904  (лева)

IBAN: BG71 STSA 9300 0024 8519 58 (евро)

BIC: STSABGSF

Кристиян Георгиев Илиев
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР