Близкият изток беше подготвен за война между подкрепяните от САЩ

...
Близкият изток беше подготвен за война между подкрепяните от САЩ
Коментари Харесай

Конвой се насочва към границата на Израел с Ливан, докато Близкият изток се подготвя за война

Близкият изток беше квалифициран за война сред подкрепяните от Съединени американски щати и Иран сили в понеделник вечерта, откакто удар с дрон умъртви трима американски бойци.

Още 34 бойци бяха ранени, когато далечен американски пост в Йордания беше ударен от все по-агресивни проирански милиции, които са основани в Сирия. Президентът Джо Байдън даде обещание Съединени американски щати „ да отговорят “ на офанзивата против логистичната база Tower 22 в неделя. Смята се, че подкрепяните от Техеран групи, които стоят зад към три месеца офанзиви против обекти на Съединени американски щати и Обединеното кралство, са получили разпореждане да се реалокират, с цел да избегнат въздушни удари.

Около 150 ракети, в това число ракети, дронове и балистични оръжия, са били изстреляни към западните страни цели в Сирия и Ирак по това време. Заплахите се утежниха след 7 октомври в отговор на поддръжката на Съединени американски щати и Обединеното кралство за Израел във войната му против основаните в Газа бойци на Хамас. Повече от 26 000 души са убити в Газа.

The Mirror схваща също по този начин, че гол...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР