Близките няколко седмици доста ще се говори и пише за

...
Близките няколко седмици доста ще се говори и пише за
Коментари Харесай

Защо Кит Харингтън напсува критиците

Близките няколко седмици много ще се приказва и написа за Game of Thrones . Това е изцяло обикновено, тъй като сериалът се трансформира в фикс идея за доста хора.
 Колко изкарват звездите от Game of Thrones
Колко изкарват звездите от Game of Thrones

Надница на епизод

Напрежението се покачваше, тъй като от излъчването на последния епизод на седми сезон до това на първи епизод на осми измина над година и половина. През цялото това време HBO приготвяше доста деликатно последния сезон, тъй като той би трябвало да постави завършек на един от най-гледаните сериали въобще.

Публикация, споделена от gameofthrones (@gameofthrones) на Фев 6, 2019 в 11:00 PST

Много труд е хвърлен, с цел да можем да се насладим на един героичен финален сезон. И никой не знае по-добре това от хората, които са забъркани в сериала. Това стана и причина Кит Харингтън да се изкаже много остро против критиците.
 Game of Thrones, HBO и какъв връх сложи първият епизод
Рекордът, който първият епизод на Game of Thrones 8 сложи

Отговорът е повече от явен... доста

В изявление за Esquire артистът съобщи, че знае какъв брой старания са положени и какъв брой безсънни нощи са минали на снимачната площадка, ето за какво не счита за заслужено някой да подлага на критика сезона. Всъщност думите му бяха много по-остри и включваха нецензурна имитация, тъй като Кит Харингтън не може да одобри обстоятелството, че някой критик ще седне и за половин час писане ще даде генерално умозаключение за нещо, върху което е работено с години.
 Мила Йовович,
Мила Йовович против критиците

" Хелбой " е под обстрел, само че Мила е тук, с цел да го отбрани

В умозаключение Харингтън декларира, че никой не е по-голям почитател на Game of Thrones от самите артисти. Джон Сноу може и да не знае нищо, само че Кит Харингтън твърдо отстоява позицията си и ревниво пази сериала. Това пък е показателно за напъните, които самият той е хвърлил. Все отново не чакаме, че е лесна задача майката на драконите да бъде стоплена.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР