Близките на загиналите при автобусната катастрофа на АМ Струма на

...
Близките на загиналите при автобусната катастрофа на АМ Струма на
Коментари Харесай

Почернени семейства: Прикриват виновниците за трагедията на АМ „Струма“

Близките на починалите при автобусната злополука на Автомагистрала " Струма " на 23 ноември предходната година упрекнаха ръководителят на македонския парламент Талат Джафери в нечовешко държание, съобщи БГНЕС.

Според околните на потърпевшите " Джафери е нараснал болката им с отхвърли да бъде основана парламентарна комисия, която да проверява автобусната злополука ". " Днес, когато нашите близки към този момент не са измежду нас, ние желаеме правдивост и търсим цялата истина за случилото се. Поради това поискахме да бъде основана анкетна комисия в Народното събрание, само че сходно нещо ни бе отказано, в това число и среща с ръководителя на парламентарната комисия за правата на индивида Халил Снопче. И това стана по персоналното разпореждане на Талат Джафери ", се споделя в намерено писмо на околните на потърпевшите.

Според тях с този си акт " Джафери усилва болката и страданието им ". Те питат " кого желае да прикрие и да отбрани Талат Джафери ". Автобусът, който изгоря изцяло, бе благосъстоятелност на туристическата организация " Беса Транс ", чийто лиценз бе лишен след злополуката.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР