Близките на убитата Дарина предполагат, че обвиненият за престъплението Викторио

...
Близките на убитата Дарина предполагат, че обвиненият за престъплението Викторио
Коментари Харесай

Близки на убитата Дарина: Викторио непрекъснато я следеше и я заплашваше

Близките на убитата Дарина допускат, че упрекнатият за закононарушението Викторио Александров от дълго време го е възнамерявал.
 Двойно ликвидиране в София: Почина и простреляното в главата от татко си момиченце
„ В петък той разгласява две жалейки на профила си – допускам, че за него и за Дарина, не за детето. Oставил си е униформата за работа в жилището и я следил три дни преди този момент. Дочух, че е оставил и писмо до родителите си какъв брой си обичал детето. Това потвърждава, че е планувано ”, съобщи в предаването „ Тази събота ” по бТВ Валерия Филкова, другарка на фамилията на Дарина.

26-годишният мъж е упрекнат и за убийството на дъщеричката им Никол.

Според околните на младата жена Дарина не е подала тъжба в полицията за издевателството, тъй като се е страхувала. По думите на Валерия Филкова Викторио е пуснал тъжба против Дарина с концепцията да заведе дело и да вземе детето, като лиши майката от наставнически права.

В понеделник сутринта, преди убийството ѝ, трябваше да му бъде връчена нотариалната покана за взаимно съглашение за разделение на родителските права и часовете, в които той да вижда и да взима детето, сподели още Филкова.

Викторио непрестанно е следял майката на детето си, чупел е телефоните ѝ, тъй като не е желал тя да беседва с никого, описа още Филкова.

Той е заплашвал Дарина и околните ѝ, казвал е, че може да отвлече детето, да инсценира злополука или да поръча някой да го пребие, след което да упрекна нейните родители.

„ Преди да се запознае с Викторио, Дарина беше усмихнато, отговорно и безшумно дете. Имаше доста огромни упоритости да стане добър фотограф. Обичаше да танцува, рисуваше доста хубаво ”, добави близката на почерненото семейство.

Тя описа също, че при започване на връзката си с Викторио Дарина е забременяла, само че той не е желал детето.

„ Казал ѝ е, че в случай че желае да бъдат дружно, би трябвало да го махне, тъй като им било рано ”, означи Филкова.

Дарина я е помолила да я придружи, с цел да направи аборт. 2 години по-късно се е появила Никол.

Близките на Дарина са безапелационни, че Дарина в никакъв случай не е давала на Викторио мотиви за ревнивост. Те изрично отхвърлиха изказванията на обвинявания за двойното ликвидиране, че тя е била неприятна майка и малтретирала детето си.

Светлана Димитрова, също близка на Дарина, прикани хората да спрат да мълчат и да не чуват, до момента в който това не се случи на тях самите.

„ Не би трябвало да сме безхаберни, лицемерни и злобни, бъдете по-добри ”, добави тя.

Утре е погребението на Дарина и дребната Никол.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР