Близките на убитата Дарина предполагат, че обвиненият за престъплението Викторио

...
Близките на убитата Дарина предполагат, че обвиненият за престъплението Викторио
Коментари Харесай

Близки на убитата Дарина: Викторио непрекъснато я следеше и я заплашваше

Близките на убитата Дарина допускат, че упрекнатият за закононарушението Викторио Александров от дълго време го е възнамерявал.

„ В петък той разгласява две жалейки на профила си – допускам, че за него и за Дарина, не за детето. Oставил си е униформата за работа в жилището и я следил три дни преди този момент. Дочух, че е оставил и писмо до родителите си какъв брой си обичал детето. Това потвърждава, че е планирано”, съобщи в предаването „ Тази събота” по bTV Валерия Филкова, другарка на фамилията на Дарина.

26-годишният мъж е упрекнат и за убийството на дъщеричката им Никол.
Близки на убитата Дарина: Викторио постоянно е бил диктатор Докато е бил в "Пирогов ", мъжът е бил удовлетворен, че е станал звезда, сподели другарка на фамилията на Дарина
Според околните на младата жена Дарина не е подала тъжба в полицията за издевателството, тъй като се е страхувала. По думите на Валерия Филкова Викторио е пуснал тъжба против Дарина с концепцията да заведе дело и да вземе детето, като лиши майката от наставнически права.

В понеделник сутринта, преди убийството ѝ, трябваше да му бъде връчена нотариалната покана за взаимно съглашение за разделение на родителските права и часовете, в които той да вижда и да взима детето, сподели още Филкова.
Близки на убитата Дарина: Викторио постоянно е бил диктатор Докато е бил в "Пирогов ", мъжът е бил удовлетворен, че е станал звезда, сподели другарка на фамилията на Дарина
Викторио непрестанно е следял майката на детето си, чупел е телефоните ѝ, тъй като не е желал тя да беседва с никого, описа още Филкова. Той е заплашвал Дарина и околните ѝ, казвал е, че може да отвлече детето, да инсценира злополука или да поръча някой да го пребие, след което да упрекна нейните родители.

„ Преди да се запознае с Викторио, Дарина беше усмихнато, отговорно и безшумно дете. Имаше доста огромни упоритости да стане добър фотограф. Обичаше да танцува, рисуваше доста хубаво”, добави близката на почерненото семейство.

Тя описа също, че при започване на връзката си с Викторио Дарина е забременяла, само че той не е желал детето. „ Казал ѝ е, че в случай че желае да бъдат дружно, би трябвало да го махне, тъй като им било рано”, означи Филкова. Дарина я е помолила да я придружи, с цел да направи аборт. 2 години по-късно се е появила Никол.
https://btvnovinite.bg/bulgaria/blizka-na-ubitata-ot-viktorio-aleksandrov-tja-umrja-zashtoto-ne-podade-zhalba.html

Близките на Дарина са безапелационни, че Дарина в никакъв случай не е давала на Викторио мотиви за ревнивост. Те изрично отхвърлиха изказванията на обвинявания за двойното ликвидиране, че тя е била неприятна майка и малтретирала детето си.

Светлана Димитрова, също близка на Дарина, прикани хората да спрат да мълчат и да не чуват, до момента в който това не се случи на тях самите. „ Не би трябвало да сме безхаберни, лицемерни и злобни, бъдете по-добри”, добави тя.

Утре е погребението на Дарина и дребната Никол.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР