Близките на починалия мъж в Самоков, които вчера нападнаха медици

...
Близките на починалия мъж в Самоков, които вчера нападнаха медици
Коментари Харесай

Близките на починалия мъж в Самоков признаха вината си

Близките на умрелия мъж в Самоков, които през вчерашния ден нападнаха медици от центъра за незабавна помощ и изпочупиха съоръжение, признаха виновността си

Това съобщи пред юристът им Аделина Натина.

Припомняме, че за нападението на Спешния център са арестувани синовете на умрелия. Те са предложили съглашение, в което признават виновността си, че са бутали медици.

До грозните подиуми се стига откакто 53-годишен мъж е докаран в тежко положение в незабавното в късния следобяд през вчерашния ден.

Близките му упорстват той да бъде превозен в София, само че съгласно дежурния екип положението му не разрешава това. Медиците стартират да реанимират пациента, само че не съумяват. Дежурният доктор се пробва да изясни обстановката на околните.

Целият дежурен екип се заключва в прилежащо помещение, залоства врата с мебели. През това време околните на умрелия мъж щурмуват незабавното.

По-рано синовете на умряли мъж отхвърлиха да са удряли медици и обявиха, че мъжът е умрял от лекарска немарливост.

Натина съобщи, че мъжете са били афектирани от гибелта на татко си.

Предстои да им бъде повдигнато обвиняване, най-вероятно за причиняване на лека телесна щета на длъжностно лице по време на осъществяване на служебните му отговорности.

Извършителите се извиняват за случилото се.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР