Близките на младата жена с граждански искове за 2 млн.

...
Близките на младата жена с граждански искове за 2 млн.
Коментари Харесай

Майката на изхвърлената в куфар Евгения към мъжа й и баща му: Кои сте вие да убивате?

Близките на младата жена с цивилен искове за 2 млн. лева
" Кои сте вие да убивате? Кой ви даде това право? " С тези думи майката на убитата преди година Евгения - Капка Чорбанова се обърна към брачна половинка на мъртвата си щерка Орлин Владимиров и татко му Пламен. Двамата са подсъдими за гибелта на Евгения, която бе открита удушена и напъхана в куфар, открит край Перник.

" Поставихте леке на детето за цялостен живот. Без майка и с татко палач. Защо не ме погледнеш ", обърна се тя към досегашния си сват. " Не смееш тъй като си отговорен ", продължи дамата.

Пред залата, както и в нея, имаше доста близки на убитата Евгения. Същинското дело ще тръгне на 17 януари. Съдия Вера Цочкова отхвърли настояването на юристите на Орлин и Пламен делото да бъде върнато на прокуратурата и да се глада на закрити врата.

Над 2 млн. лева са гражданските искове на околните на Евгения към Орлин и Пламен Владимирови. Отхвърлена беше единствено издръжката, която Орлин би трябвало да заплати на 6-годишното им общо дете с Евгения. Тя беше изчислена от представителя на момченцето в размер на 75 хиляди лева до 2034г., когато той ще навърши пълноправие.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР