Близките на Мария Георгиева не вярват, че се е самоубила34-годишна

...
Близките на Мария Георгиева не вярват, че се е самоубила34-годишна
Коментари Харесай

Бивша попфолк певица е открита мъртва в Пловдив

Близките на Мария Георгиева не имат вяра, че се е самоубила

34-годишна някогашна попфолк певица е била открита мъртва в пловдивския квартал " Кючук Париж ". Според данните от полицията сигналът за скочилата от шестия етаж на блок Мария Георгиева бил подаден към 22:00 часа на 5 март, осведоми.

Екипи на Министерство на вътрешните работи и на Спешна помощ пристигнали на място, само че единствено била установена настъпилата гибел. Към момента всичко сочи към самоубийство, като повода за нещастието се проверява в границите на формирано досъдебно произвеждане, настояват от полицията. Близки и родственици на певицата обаче считат, че не е допустимо тя да е поставила сама завършек на живота си. Случаят до момента не е оповестяван обществено.

В последните години Мария Георгиева работила като фризьорка. Родом е от Димитровград, само че преди време си купила апартамент в регион " Южен " със заем. Успяла да развие сполучлива активност, с помощта на която изплащала без проблем заема и не е имала финансови проблеми. В близкото минало Мария се изявявала като фолкпевица. Тя била част от предизвикателното трио " Спасителките ", което има няколко сполучливи песни.


На 5 март, малко преди да бъде открита мъртва, тя говорила с майка си по телефона. Темата била детето ѝ. Уговорили се то да остане при баба си да пренощува и Мария да го вземе на идващия ден. Малко по-късно тялото ѝ било намерено пред блока от минувачи.

" Според нас има нещо неправилно. Пералнята в жилището ѝ е работела, вратата била отключена, а тя постоянно заключваше. Освен това кой би пуснал пералнята, след което да тръгне да се самоубива. Мария беше борбена и в никакъв случай не би направила това. Всичко случило се е мистерия за нас ", обявиха нейни родственици.

Погребението на младата жена се е състояло преди седмица, на 8 март. Роднините ѝ считат, че несъмнено при настъпването на гибелта на Мария има нещо неправилно и желаят полицията да им даде отговори.

Още по-загадъчно е, че нейна другарка, също част от триото " Спасителките ", умира още веднъж при странни условия, като публично се оповестява за самоубийство. В края на април 2010 година 22-годишната Атанаска Гюргакова е паднала от виадукт на 30-ия километър на автомагистрала " Хемус " в посока Варна. Официална информация за случая не била обявена от Министерство на вътрешните работи, а околните ѝ се съмняват, че би протегнала ръка сама на живота си. По същия метод съгласно тях гибелта ѝ е останала мистерия.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР