Близките на мъж, загинал в катастрофа при неясни обстоятелства в

...
Близките на мъж, загинал в катастрофа при неясни обстоятелства в
Коментари Харесай

Мистерия със смъртта на 41-годишен мъж в Русе

Близките на мъж, умрял в злополука при неразбираеми условия в Русе, през днешния ден са на среща в прокуратурата в града, оповестява bTV.

Те излязоха на митинг с гледище органите на реда да издирят отговорния водач, който към момента е незнаен.

Виновникът за случая удря 41-годишния Пламен Младенов вечерта на 9 октомври и бяга, без да му окаже първа помощ. Мъжът изпада в кома и пет дни по-късно умира в болничното заведение в Русе.

След митинга от прокуратурата в града поканиха на среща фамилията и околните на починалия мъж, с цел да ги срещнат с работата им по случая.

От държавното обвиняване обявиха, че следствието продължава, а водачът се търси интензивно.

„ Знаем единствено, че алена кола е прегазила вуйчо, само че нито знаем за марка, нито модел, нито регистрационен номер. Една кола, която не съблюдава правилника, минава с гневна скорост. Спрял е Голф тройка, излезли са хора да оказват помощ на вуйчо. Разговарял съм със очевидец, който е бил с вуйчо в таксито.

На видеозаписа се вижда, че таксито излиза от кръговото, след това се вижда една алена кола, само че фрагментите се губят за 20 секунди. Съмняваме се да не е укриване. Ще продължим да се борим, желаеме този, който умъртви вуйчо, да бъде открит и да получи обективна присъда.”, съобщи племенникът на починалия Орлин Георгиев.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР