Близките на жестоко убития Пейо Пеев днес протестират пред Съдебната

...
Близките на жестоко убития Пейо Пеев днес протестират пред Съдебната
Коментари Харесай

Велико Минков: Моля, нека направим ДНК тест, ще го платя, но да докажа, че съм баща на детето си

Близките на грубо убития Пейо Пеев през днешния ден стачкуват пред Съдебната палата. За убийството му са арестувани брачната половинка му, която сега е под домакински арест, и тъщата му, която в този момент е в ареста. Тъщата обаче желае да излезе от ареста, а прокуратурата желае да върне под стража брачната половинка. 



Близките на Пеев упорстват брачната половинка Габриела да се върне в ареста. 



Притеснява ме фактът, че на тази жена, която е упрекната в толкоз тежко закононарушение, са поверени грижите за децата. Тя би трябвало да се намира под стража, а във връзка с нейната майка съда следва да удостовери мярката за задържане през днешния ден, разясняват протестираще пред Нова тв.

Ако през днешния ден съдът не отговори на нашите упования, които са напълно разумни, ще бъдем мощно разочаровани от правосъдната сисмема. Ние имаме вяра, че съдът ще прояви разсъдък и ще наложи съответстващи ограничения на двете дами, разясняват хората. 



Като биологичен татко на едно 4-месечно бебе съм угрижен от решението на съда и желанието на обществените служби Габриела да се грижи да децата или даже да реализира контакт с тях. Вчера в една от националните малките екрани шефа на Агенция Социално подкрепяне сподели, че се изговят проекти и графици за срещи с нея в идващия месец и в това време сподели, че не е от техните пълномощия да се интересуват кой е биологичния татко на бебето. Отправям зов към общественото министерство и служби да премислят своята позиция, тъй като в случай че отнеме 3-4 години аз да бъда вписан като татко в акта за раждане и организацията през това време ме лишава да виждам детето си, няма ли да бъде травматично след години аз да поема грижата за него. Нека да създадем ДНК тест, аз ще го платя, с цел да се види, че аз съм биологичния татко и организацията да не лишава детето от татко му, разяснява на протеста Велико Минков. 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР