Близките на жената вече изкопали гроба ѝ и чакали спасителите

...
Близките на жената вече изкопали гроба ѝ и чакали спасителите
Коментари Харесай

След 258 часа извадиха жива 42-годишна жена в Турция

Близките на дамата към този момент изкопали гроба ѝ и чакали спасителите да открият тялото и с цел да го погребат

42-годишна жена, намираща се под руините на постройка след двойното земетресение в Кахраманмараш в Източна Турция беше извадена жива, заяви късно вечерта в четвъртък „ Джумхуриет “, съобщи.

Турските медии разказват спасението на 42-годишната Неслихан Калъч като знамение. От първия трус на 13 февруари до изваждането на ранената жителка на града са били минали тъкмо 258 часа. След толкоз време фамилията на Неслихан и било изкопало гроб на градските гробища и чакало единствено избавителните екипи да отрият тялото и да го предадат за заравяне, написа порталът " Карар ".

Търсенето на оживели е трябвало да завърши и да се продължи с добиване на тленните остатъци на починалите в труса, когато екипите, работещи на една от площадките открили, че има жив човек. След тежка работа спасителите извадили дамата и я предали на медицински екип. Изнасянето на Неслихан Калъч беше посрещнато с бурни овации от всички работещи на площадката, както и от поданици от региона, които чакат новина за околните си. Жената беше качена на кола за спешна помощ и откарана в болничното заведение.

Медици от Националния медицински избавителен екип разясниха, че Калъч е в положително здравословно положение, с фрактури, само че е контактна и може да приказва.

„ Не може да се опише това възприятие, което изпитваме. Това е доста хубаво чувство. Нашата вяра за това място беше дребна. Когато се сподели, че има живо създание, ние изтичахме и направихме нужната интервенция, направихме тунел “, описаха участници в интервенцията по изваждането на дамата.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР