Близките на изчезналата Антониа, чиито останки се предполага, че са

...
Близките на изчезналата Антониа, чиито останки се предполага, че са
Коментари Харесай

Близки на изчезналата Антониа, чийто предполагаем труп бе открит в Радомирско, проговориха

Близките на изчезналата Антониа, чиито остатъци се допуска, че са открити на 3 октомври в Радомирско, описват, че за последно са я видели в деня на изгубването й - Ивановден. Тогава им споделила, че отива за няколко дни в Радомир при Любомир – мъжът, с който имала връзка от към 4 години.

Отношенията им били бурни. Според майката на 30-годишната жена, от време на време употребявали опиати, не рядко се стигало и до експанзия. „ Имаше белег на челото и е споделила пред снаха ми, че е от Любо и в случай че не е била майка му, е щяло да стане доста по-лошо”, споделя пред Нова телевизия майката на Антониа – Нели Стойнева. Тя прибавя, че е имало и молба за ограничаваща заповед. След седмица обаче се обадили на Антониа и тя схванала, че това значело в никакъв случай повече да не вижда Любо и не се съгласила.

4 дни след изгубването й Любо отпътувал за чужбина. Полицията споделя, че първо е бил в Германия, Австрия, а в този момент се намира в Италия. От тогава до през днешния ден, фамилията на изчезналата жена не може да се свърже с него. Майката на Антониа се опитвала да разбере повече от бащата на Любомир. Звъняла му, той казвал, че нищо не знае, а последните месеци спрял да дава отговор на позвъняванията й. Сега проверяващите не споделят по какъв начин са стигнали до останките. Но едно от догатките е, че точно бащата на Любомир ги и завел до мястото. „ Нищо не мога да кажа. Води се следствие”, споделя той. Засега няма нито упрекнати, нито арестувани за изгубването на Антониа.

Самоличността на дамата, чийто мъртвец е открит при започване на месеца, занапред ще се открива. Освен остатъци е открит и куфар с коса. „ Открит е женски череп, челюст и куфар с коса. Тъй като от януари се търси лице от женски пол, имаме догатки че останките са на това лице. Те са дадени за ДНК анализ”, споделя представителят на ОП-Перник Албена Стоилова.

От прокуратурата споделят, че е формирано дело за похищение. Ако ДНК експертизата се удостовери, работата ще продължи за ликвидиране.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР