Близките на 7-годишната Борислава обвиниха възпитателката на занималнята, че се

...
Близките на 7-годишната Борислава обвиниха възпитателката на занималнята, че се
Коментари Харесай

Дете падна в шахта в двора на училище, бутнала го съученичка

Близките на 7-годишната Борислава упрекнаха възпитателката на занималнята, че се е пробвала да прикрие случая

Седемгодишно дете падна в необезопасена шахта, дълбока над метър и половина. Тя е в двора на едно от столичните учебни заведения, разясни водещият на „ Здравей, България “ по Нова телевизия Виктор Николаев. 

„ Пред площадката, на която са си играели децата, е имало учителка от занималнята. Тя е видяла какво се случва, само че не е обърнала внимание. Детето е бутнато от нейна съученичка “, сподели бабата на потърпевшото момиченце. 

„ Възпитателката е споделила на моята внучка да не се преструва, да не плачи, нямало й нищо. Качила я на учебния рейс и наредила да не споделя нищо на майка си “, прибавя дамата. 

„ В момента Борислава е добре, само че е с болки. Голямата ни щерка се обадила на татко си и му съобщила по телефона за случилото се “, споделя бабата на Борислава. 

„ Дъщеря ми се обади и ме помоли да закараме детето на обзор в Пирогов. От нея разбрах, че от учебното заведение не са уведомили нито майката, нито бащата “, прибавя дядото на потърпевшото момиче. 

„ Не са известени нито директорката на учебното заведение, нито заместничката й. Възпитателката е желала да прикрие случая “, безапелационна е брачната половинка му.

Директорката на 67 столично учебно заведение пък съобщи, че обяснението на учителката било, че е вдигнала тениската на детето, огледала е и откакто видяла, че имало единствено зачервяване, го изпратила да се прибира с учебния рейс. 

Момичето е било съответно, контактно и по тази причина решила, че става въпрос единствено за охлузване, разясни тя. 

„ Не може учителка да преценя. Тя не е доктор “, разяснява пък бабата на потърпевшото дете.

„ Изисквала съм писмени пояснения. Ще бъде наложено дисциплинарно наказване. Поднасям опрощение на околните на детето, защото реакцията на нашата служителка е била несъответстваща “, сподели още директорката на учебното заведение. 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР