Близките на 44-годишния Георги Шишков, който е издъхнал на АМ

...
Близките на 44-годишния Георги Шишков, който е издъхнал на АМ
Коментари Харесай

Мистерия обви внезапната смърт на Георги на магистрала „Тракия" СНИМКИ

Близките на 44-годишния Георги Шишков, който е умрял на Автомагистрала „ Тракия “ на 10 април, търсят очевидци на случая, защото по техни думи има доста мистериозни и незнайни условия към аргументите за гибелта на мъжа, написа trafficnews.bg.



БЛИЦ напомня, че злочестото събитие се случва към 5:10 сутринта в петък в региона на 70-71 км на автомагистралата в посока Пловдив наоколо до пътен възел „ Церово “ .

В ранните часове на 10 април Георги е зад кормилото на жълт бус "Мерцедес ". Той катастрофира, а по-късно издъхва. Това са главните обстоятелства. Всичко посред тях обаче е незнайно. Според фамилията съдбовно не е било пътно-транспортното произшествие.

„ Георги е разрязал гумата си на строшен спирачен диск от тир, който беше открит на пътното платно. Бусът му е излязъл в канавката. Считаме, че Георги е излязъл от него и е прегазен от друго транспортно средство на пътя “, споделиха версията си роднините.

Има умрял при тежката злополука на автомагистрала „ Тракия “

При разкриване на тялото обаче на мястото не е имало различен автомобил и тежкотоварно транспортно средство, а вероятно газене може да се откри единствено с аутопсия и при автотехническата експертиза.

Резултатите от аутопсията на мъжа към момента не са подготвени. На мястото на съдбовния случай са пристигнали чиновници на ОД на Министерство на вътрешните работи – Пазарджик, под чиято пълномощия е този сектор от пътя. От пресцентъра потвърдиха, че има версия, която е точно такава – следващо газене на мъжа на пътното платно.

„ При огледа на полицията стана ясно, че мъжът е бил в тежко положение след злополуката. Напълно допустимо да е бил в безсъзнание и през него да е минала друго транспортно средство. Тъй като става дума за гибел, казусът е предаден на Окръжна прокуратура – Пазарджик, където се води досъдебното произвеждане “, уточни представителят на пазарджишката полиция Мирослав Петров.

Близките молят, в случай че някой има информация за случая, минал е от там или е видял микробуса или Георги в ранните часове на 10 април, да се свърже с тях, с цел да помогне с следствието. Можете да се свържете със фамилията на телефон 0877666066.

Екипът на БЛИЦ изрича съболезнования към околните и приятелите на Георги!

Ето по какъв начин наподобява бусът, който е управлявал Георги:

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР