Близките му даряват кръв, за да го спасят 30-годишен мъж

...
Близките му даряват кръв, за да го спасят 30-годишен мъж
Коментари Харесай

Лекари се борят за живота на млад моторист, размаза се в Голф, докато бърза да отиде при гаджето

Близките му подаряват кръв, с цел да го спасят

30-годишен мъж пострада тежко при злополука с мотор. Ужасяващият случай е станал на пътя сред руенските села Дъскотна и Дропла в ранния следобяд в събота, научи Флагман.бг. 

Той карал мотоциклет „ Ява 638 “, с нидерландска регистрация, при десен завой поради несъобразена скорост е навлязъл в лентата за насрещно придвижване и се блъснал в правомерно движещия се там Фолксваген Голф, ръководен от 39-годишна жена от айтоското село Черноград. 

При удара младият мъж е изхвърчал от мотора, в резултат на което безусловно е потрошен – с голям брой фрактури по цялото тяло – ребра, китка и политравматизъм, с заплаха за живота, настанен е за лекуване в УМБАЛ „ Дева Мария “. 

По информация на Флагман.бг потърпевшият е Нерми Джелил от руенското село Планиница. Повече от 6-7 години живее Амстердам, само че постоянно пътува до родното си село, с цел да види околните си. Вместо аероплан или различен тип превоз обаче той избирал да се прибере с мотора си, пропътувайки над 2500 км от нидерланската столица до Планиница, разкриха околните му. 

„ От дребен е разпален по моторите. Това е най-голямата му пристрастеност. Всеки път пътува с мотора от Амстердам и назад с мотора си. Лудост е, само че е подобен. За благополучие оцеля, нека и да се оправи изцяло “, споделиха още негови познати. Близките му през днешния ден са дарявали кръв, с цел да го спасят. „ Той е в схващане, положението му се усъвършенства, само че целият е потрошен и му предстоят няколко интервенции. Ще се наложи дълго време да е на легло “, споделиха още те.

Нерми има гадже от руенското село Добромир. Именно при нея пътувал младият мъж, когато се забил във Фолксвагена, научи още Флагман.бг.
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР