Близките и феновете на Мария Игнатова вярваха, че тя е

...
Близките и феновете на Мария Игнатова вярваха, че тя е
Коментари Харесай

Бомба: Наборка на Мария Игнатова се оказа конкуренция в сърцето на Нойзи! (той дори й се "обясни" - СНИМКИ)

Близките и почитателите на Мария Игнатова имаха вяра, че тя е единствената жена в сърцето на Ивайло Цветков - Нойзи. Е, добре де, втората - тъй като първата постоянно ще бъде щерка му. И това е обикновено за всеки виновен татко.

Оказа се обаче, че Мимето може да се подреди и трета, тъй като друга дама, очевидно нейна наборка, е заела челна позиция в сърцето му. Тя се споделя Биляна и той безусловно й се изясни в обич преди дни.

Нойзи пусна фотография на Биляна, която носи неговата фамилия, признавайки, че това е най-прекрасната и страхотна сестра евър. Да, Биляна не е някоя бръмчалка, а родната сестра на Ивайло, което ненапълно успокоява пристрастеностите.

Казваме " ненапълно ", тъй като при все, че знаем какви са дамите, то Мария Игнатова ще би трябвало непрекъснато да се потвърждава - и пред щерката тийнейджърка, и пред сестрата на мъжа си, с която той очевидно е изключително непосредствен.

Биляна е симпатична брюнетка, с положително лъчение, само че за нея още не знаем нищо. Нормално е тя да страни от прожекторите и да не желае да се демонстрира по събития и фотоси с известните си родственици.

" Дано Марчето да е случила на сестра и на доведена щерка, че такива истории има, разум да ти зайде. Толкова връзки са унищожени точно от роднините, които не харесват или единия, или другия. Но допускаме, че Мичето си е пуснала чара и ги е омаяла ", разясняват в нета.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР