Близки на загиналите в катастрофа Ани и Явор, както и

...
Близки на загиналите в катастрофа Ани и Явор, както и
Коментари Харесай

Близки на загиналите в катастрофа Ани и Явор: Шофирането е отговорност, а не привилегия

Близки на починалите в злополука Ани и Явор , както и на подсъдимия Адриан , излязоха пред Съдебната палата, с цел да насочат своите послания. Днес делото стартира на втора инстанция в Софийския апелативен съд.

Десислава Малчева, майката на Ани, съобщи пред медиите, че Адриан жестоко е нарушил разпоредбите за придвижване и е карал с доста висока скорост, без да направи опит да понижи или спре. Тя означи, че са се събрали, преди делото да стартира на втора инстанция, с цел да насочат зов към обществото – „ да осъзнаем, че шофирането е отговорност, а не привилегия “.

Майката на Ани прикани да има извънредно ясни присъди от съда при сходни случаи със починали в произшествия, които да бъдат знак към обществото такива нещастия като тяхната да не се повтарят. Условните присъди са знак към обществото, че човешкият живот няма стойност в България, за закононарушения , некасаещи човешки живот, хората получават по-големи присъди, сподели тя.
 БГНЕС
Диляна Николова, другар на фамилията на Адриан, обвиняем за злополуката , при която починаха Ани и Явор, уточни, че събирането им пред Съдебната палата не е митинг. Тя означи, че желаят да желаят да насочат зов към обществото , тъй като в обществените мрежи са се изказали доста неща за Адриан, които нямат общо с истината.

Той направи извънредно съдбовна неточност с съдбовни последствия , само че той нито е бил на амфетамини, нито е бил пийнал , когато е карал, уточни Николова и напомни, че Адриан е изпратил от ареста намерено писмо до роднините на Ани и Явор и се разкайва за случилото се. 

Вярваме в правосъдната система и се надяваме, че присъдата ще бъде справедлива. Смисълът на правораздаването е да промени индивида, а в тази ситуация той в действителност осъзнава виновността си., добави Диляна Николова.

На 4 юли Софийският градски съд осъди на девет години отнемане от независимост Адриан Антонов. След като на разпоредителното съвещание той направи признания и изиска процесът да се води по скъсен ред, а съдът се съгласи, присъдата на Антонов бе понижена с една трета. Така приетият за отговорен бе наказан на шест години в пандиза. Три тъжби и един митинг са подадени срещу присъдата на Адриан Антонов, по този начин делото ще продължи на втора инстанция.

Катастрофата, при която починаха Явор и Ани, стана на столичния бул. „ Сливница “ на 8 май 2023 година

Всеки миг е значим! Последвайте ни в  и , с цел да сте в крайник с тематиките на деня
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР