Близки на Васко Стоев от Етрополе се обръщат към всички

...
Близки на Васко Стоев от Етрополе се обръщат към всички
Коментари Харесай

Да помогнем на Васко в борбата му срещу левкемията

Близки на Васко Стоев от Етрополе се обръщат към всички Вас – хора от град Етрополе и от цяла България със незабавен вик за помощ.
Васко е на 32 години от гр. Етрополе. Васко е едно прелестно, младо и надарено момче с доста фантазии. Той е музикант и танцьор, радвал безчет хора в цяла България със своята музика и танци.
Но в този момент е подложен пред голямо тестване за повторно в живота си.
През 2018 год. Васко претърпява тежка интервенция в „ Медицински комплекс ДОВЕРИЕ “ като отстраняват стомаха и слезката му. Хистологичните му резултати демонстрират, че е с тежката диагноза Лимфом на Бъркит.
Васко отпътува на лекуване в болница „ Анадолу “ в Турция, където следват 8 химиотерапии в продължение на 6 месеца на стойност 250 000 лева Резултатът по-късно е сполучлив и Васко оздравява. Това удостоверяват и извършените по-късно профилактични прегледи, написа balkanec.bg.
На 23.11.2020 година, на следващия обзор и след прекаран Covid - 19, лекарите откриват, че Васко страда от остра миелоидна левкемия (АML). Според експертите след химиотерапията на лимфомата на Бъркит е допустимо при 0.18 % от случаите да възникне това заболяване. За страдание Васко е от тези 0.18 %.
За да пребори подлата болест, Васко ще би трябвало да премине скъпоструващо лекуване с химиотерапия и трансплантация на стволови кафези в Турция,
ЗА КОЕТО СПЕШНО ЩЕ СА НЕОБХОДИМИ ПОВЕЧЕ ОТ 200 000 ЛВ.‼️
 Млада майка има потребност от средства за лекуване Млада майка има потребност от средства за лекуване
Преслава Братойчева-Банова е на 28 години и живее в Сливен. Преди 9 месеца в живота на фамилията й изгрява предстояща звезда. Ражда се...
Колкото по-бързо съберем сумата за лекуването, толкоз по-скоро Васко ще може да бъде здрав и благополучен измежду своите близки и другари!
Може да извършите Дарение по следната сметка:
ЦКБ АД Клон – Етрополе
IBAN: BG04 CECB 9790 40B2 2417 01
BIC: CECBBGSF
 Да помогнем на Маринка да порасне Да помогнем на Маринка да порасне
Маринка е едвам на осем, а от пет години насам се бори с израстък в мозъка! Днес е усмихната и лъчезарна млада девойка, която обича да т...
Васил Стоев Василев
Основание: Дарение за лекуване
Всички направени дарения ще отидат за покриване на разноските по лекуването на Васко в Турция.
За да живее Васко, ще има потребност от нас и нашата помощ!
Нека в навечерието на Коледните празници отворим сърцата си за повече добрина и състрадание!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР