Близки на убития Димитър Малинов и жители на Цалапица отново

...
Близки на убития Димитър Малинов и жители на Цалапица отново
Коментари Харесай

Цалапица пак излезе на протест, хората търсят справедливост

Близки на убития Димитър Малинов и поданици на Цалапица още веднъж на митинг. Причината за това е, че трети месец към този момент следствието се бави, оповестява Народоосвободителна въстаническа армия.

Освен това в селото още веднъж са се завърнали да живеят родителите на обвинените близнаци.

За първи път довечера протестиращите отидоха до лобното място на Димитър.

Оказа се, че младежът е погубен в центъра на селото зад пощата и 30 минути оставен да агонизира на улицата. След това е пренесен на прилежащата улица и качен в автомобила на близнаците.

Тази вечер протестиращите отидоха и до къщата им. Към дома полетяха камъни и пиратки, а върху оградата с червен спрей беше изписано „ убийци ”.

Делото против тях стартира след две седмици, а в този миг протестиращите са застанали от двете страни на основния път на централната улица, която минава през селото.



„ Аз съм писала до министъра на вътрешните работи. Той ми върна отговор, че няма такава нещо, няма такава информация. Все още Рангел го няма, към момента Рангел го търсят. Над 70 дни Рангел го няма. Ние желаеме нов следствен опит на самото събитие, тъй като за нас мястото там, където са споделили не е ”, сподели майката на убития Димитър.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР