Близки на убитите Ангел и Митко затвориха за движение пътя

...
Близки на убитите Ангел и Митко затвориха за движение пътя
Коментари Харесай

Двоен протест затвори пътя Пловдив-Пазарджик! Близките на Ангел и Митко искат справедливост

Близки на убитите Ангел и Митко затвориха за придвижване пътя Пловдив-Пазарджик. Още в 16 часа десетки се събраха на кръговото кръстовище на Орта хан и желаеха работеща и ефикасна правосъдна система, както и оптимални присъди за упрекнатите в двете убийства.
Прочетете още
„ Няма да се спрем ” скандираха протестиращите, а в шествието се включиха и други родители, чиито деца са били убити.

Припомняме, че килърът на 21-годишният Ангел Здравков - Никола Райчев, е с непрекъсната мярка „ Задържане под стража ", като убийството бе осъществено поради ревнивост.

Смъртта на младия мъж е породена от две прободни рани с нож от 18-годишния Никола. Престъплението е осъществено в наличието на момиче, с което Ангел неотдавна се виждал. Веднага след смъртоносното нахлуване, причинителят е избягал.

Справедливост търсят и околните на убития 24-годишен Димитър Малинов от Цалапица, пребит грубо до гибел на 20 юли, от Рангел Бизюрев, който съумява да избяга в чужбина и да се укрие, и към момента не е хванат.

Близнаците Валентин и Борислав Динкови са упрекнати в това, че са помагали при убийството в Цалапица и персонално са подкрепили посочения за негов палач Рангел Бизюрев да се укрие. Двамата близнаци остават в ареста, а досъдебното произвеждане беше върнато от съда на прокуратурата.

Близките на Митко не престават да са недоволни от следствието. Те упорстват за незабавното разкриване и връщане в страната на Рангел Бизюрев.



Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР