Близки на убитата Никол Йончева ще се съберат на мълчалив

...
Близки на убитата Никол Йончева ще се съберат на мълчалив
Коментари Харесай

Мълчалив протест преди старта на делото за убийството на Никол

Близки на убитата Никол Йончева ще се съберат на безмълвен митинг пред постройката на Съдебна палата-Бургас на 14 май, когато стартира и правосъдното разследване против обвинявания в убийството на 11-годишното момиче - 15-годишният Иван Иванов. „ Няма да има викания, няма да има плакати. Просто наши близки ще се съберат преди началото на делото, с цел да ни поддържат “, сподели пред Дарик-Бургас майката на Никол, Мими Ставрева.

На 20 август 2017 година десетки полицейски коли окупираха региона на блок 108 в „ Меден рудник “. Ученичката беше открита в асансьор с прерязано гърло. Няколко часа след нещастието беше арестуван и главния обвинен - Иван Иванов, с който момичето се срещнало във Фейсбук.
   Публикувахте от в 

„ Защо митинга да е безмълвен...?! Защото каквото и да се каже, колкото и думи да се произнесат за този смут и това зверско безсрамие в никакъв случай няма да са задоволителни!!!!!! И заставайки пред съда по време на делото ще се надяваме и ще чакаме законът да даде освен крайната и оптималната присъда, само че и да вземе ограничения за нас и нашите деца в бъдеще. Моля всеки който чете този апел да не не помни, че никой не е застрахован от сходен тип принуждение с съдбовен край “, пишат близки на Никол и фамилията й в обществената мрежа Фейсбук.


 Иван Иванов
Иванов е с повдигнато обвиняване за преднамерено ликвидиране (чл. 116 от НК), като оптималното наказване, което планува законът е пожизнен затвор. Предвид  обстоятелството, че е малолетен, присъдата му ще бъде редуцирана на до 10 години.

Делото стартира на 14 май в 9.30 ч.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР