Близки на семейството потвърдиха, че е момче. Кайли Дженър и Травис

...
Близки на семейството потвърдиха, че е момче.
Кайли Дженър и Травис
Коментари Харесай

Кайли Дженър и Травис Скот станаха за втори път родители

Близки на фамилията потвърдиха, че е момче.

Кайли Дженър и Травис Скот към този момент са родители на 4-годишното момиченце Сторми Уебстър, а тя е към този момент кака.

Пищната хубавица роди на 2-ри февруари, само че заяви публично новината, публикувайки фотография в Инстаграм, с ръката на Сторми, която държи ръчичката на своето по-малко братче, през вчерашния ден.

 https://www.instagram.com/p/CZp7xP-P7lM/?utm_medium=copy_link

За по-малко от 16 часа обявата събра над 17 милиона лайкове и стотици хиляди мнения. Последователите на Дженър са доста радостни и заляха профила ѝ с честитки и благи думи.

Сред харесванията на умилителната фотографията се откроиха профилите на някои от някогашните ангели на Victoria’s Secret, известни актриси на Нетфликс и някои от новоизгряващите американски поп реализатори.

Сестрата на Ким показа новината по необикновен метод, като избра фотографията да бъде черно-бяло, а текстът да е единствено датата на раждането на детето. Разбира се не пропусна от означи на фотото и бащата на бебето рапърът Травис Скот.

Тя също по този начин разкри, че новороденото е пристигнало един ден след рождения ден на Сторми с надпис „ 2/2/22 “.

По-късно в неделя източници споделиха пред TMZ, че Кайли се усеща добре след раждането, а Сторми била „ разчувствана “, че има по-малък брат.

Семейството на Кайли и нейните другари не пропуснаха да ѝ честитят в мненията под фотографията. „ Майка на два живота “, написа Кортни Кардашиян, а Крис Дженър също добави своя коментар.

Кайли Дженър и Травис Скот към момента не оповестяват името на бебето, а почитателите тръпнат в неочакване да схванат какво ще бъде то.

30-годишният рапър, който е и татко на бебето също разяснява фотографията с доста емотикони под формата на сърце.

Създателката на „ Kylie Cosmetics “ удостовери през септември, че чака второто си дете със Скот в 90-секундно видео в Instagram, което приключи с огромната им щерка Сторми, като целува корема на майка си.

„ От известно време желае да даде на Сторми братче и сестра. Тя обича да бъде майка. Тя е разчувствана, че двамата с Травис още веднъж ще стават родители “, сподели източник пред PEOPLE тогава. „ Тя се радваше на бременността си персонално. Предпочитала е да прекарва времето си единствено с близки другари и фамилията. “

През октомври източник показа пред PEOPLE, че Дженър и Скот са прекарвали „ колкото могат повече време със Сторми “.

„ Кайли е уверена, че тя ще бъде най-хубавата по-голяма сестра “, прибавя той.

Миналия месец Дженър позволи своите почитатели от близо и им разреши да споделят с нея специфичния миг на нейното бебешко празненство, което беше изпълнено с жирафи, дизайнерски продукти и занимателни изкуства и занаяти. Козметичната предприемачка, която носеше поразително семпла бяла рокля с дълги ръкави за събитието, разгласява изложба от фотоси, показващи взор зад кулисите на празненството си в Instagram.

Екипът на Щастливите дами пожелава на Кайли и Травис благополучен фамилен живот и дано здравето в никакъв случай да не ги напуща. И се надяваме фамилията им да се усили с още членове, тъй като децата са най-голямото благосъстояние и няма нищо по-прекрасно от тях.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР