Близки на пациент, загинал при пожара в COVID сектор започват

...
Близки на пациент, загинал при пожара в COVID сектор започват
Коментари Харесай

Близки на жертва при пожара в болницата в Сливен започват дело

Близки на пациент, умрял при пожара в Коронавирус бранш стартират дело против сливенската болница " Хаджи Димитър ". При случая живота си изгубиха трима души.

70-годишният Васил Люцканов е някогашен чиновник в болница " Хаджи Димитър ", където работи като санитар до месец април. Приет е с Коронавирус преди дни, а през днешния ден трябвало да бъде изписан.

" Баща ми за тези 16 дни съм го чувал всеки ден и през това време ми е казвал за нередностите там ", твърди синът му Георги Люцканов.

Според водещата версия огънят е тръгнал от опит за пушене в изгорялата стая.

" Баща ми е непушач от 26 години, внезапно тук се въртят някакви сюжети, че надали не той е провокирал пожара...Той беше заставен сутринта да ми се обажда на мен, че имат проблеми с кислородната апаратура, тъй като те нямат в стаите си такава система, с която да извикат здравно лице на помощ и са били заключени. Защо пожарът е горял 20-30 минути и къде е бил личният състав, пита още Георги Люцканов.

От Прокуратурата споделиха за bTV, че формираното досъдебно произвеждане за палеж и причиняване на гибел е против незнаен причинител.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР