Близки на жестоко убити излязоха на протест пред парламента. Пoчeрнeни

...
Близки на жестоко убити излязоха на протест пред парламента. Пoчeрнeни
Коментари Харесай

Нинова прегърна разплакана жена на простеста срещу леките присъди на жecтoките убийци СНИМКИ

Близки на грубо убити излязоха на митинг пред Народното събрание. Пoчeрнeни рoдитeли нa жeртви нa жecтoки убийcтвa желаят незабавни прoмeни в Нaкaзaтeлния кoдeкc зa тeжки прecтъплeния.

Те имат 11 иcкaния, измежду които унищожаване на правосъдното разследване, което в избрани случаи понижава присъдата на причинителя при признания с до 1/3.

Протестиращите ще внесат подписка. Тя е инициирана от роднините на 7-годишната Криси, която беше убита в Сотиря.

"Искаме да кажем на депутатите и ръководещите да трансформират законите, с цел да не бъдем разочаровани. Аз желая смъртното наказване за килъра на Криси, само че нямаме подобен закон ", сподели бабата на Криси.

На митинга присъстваше и Ваня Министерска - майката на Дарина, която беше убита дружно с нейното дете. Тя беше безапелационна, че килърът на щерка й и внучка й - Викторио Александров съобщи, че чака присъда "доживотен затвор без право на подмяна ". "Делото сега е до на никое място. към момента няма обвинителен акт. Оказа се, че никой няма право да ни осведоми какво се случва ", сподели Министерска.

Родителите на убитите се обедиха в група "Справедливост за тихите ангели ". "Тихите ангели, тъй като никой не ги чу преди да бъдат убити, никой не ги чу, когато бяха убити и в този момент никой не чува нас - техните близки ", изясни Ваня Министерска.

При протестиращите се спря и водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, която се срещна с настояванията им и даже прегърна една от
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР