Близки на фолк певеца Орхан Мурад споделиха, че на него

...
Близки на фолк певеца Орхан Мурад споделиха, че на него
Коментари Харесай

Орхан Мурад през развод, кой е виновен?

Близки на фолк артиста Орхан Мурад споделиха, че на него му следва безспорно доста тежък житейски интервал, тъй като със брачната половинка му Шенай са пред бракоразвод.

Оказва се, че проблемите в фамилията на известния реализатор не са от през вчерашния ден. Звездната двойка от дълго време имала несъгласия, кое от кое по-шумно и с фрапантни последствия, описват още с доловимо терзание другари на артиста.



След следващата фамилна свада, вбесена, красивата брачна половинка на именития реализатор изтри доста техни общи фотоси от фейсбук профила си.

Нервите на Шанай се изострили изключително в последната половин година, а настрана здравословните й проблеми са от много години към този момент.

Кавгите сред нея и Орхан Мурад в един миг станали всекидневие. Стигнало се даже до там, че артистът не смеел да отиде на разпивка с другари, с цел да не последва следващата грозна свада със брачната половинка му.

Познати до двойката гадаят каква може да е повода за дрязгите посред им и най-малко към този момент се кълнат, че не са чували някой от тях да е изневерявал. Дали това е по този начин обаче, единствено времето ще покаже, както и мненията, които евентуално ще създадат Орхан и Шенай.



Разбрахме още, че огромна част от напрежението в фамилията ескалирало и от обстоятелството, че напоследък Орхан Мурад нямал задоволително професонални задължения и надлежно финансите в фамилния бюджет осезаемо намалели.

Много обезпокоена за връзките на родителите си е и скандалната Сузанита, чиято известност най-малко към този момент не е застрашена от намаление. И все пак тийнеджърката мощно се надявала разводът да се размине и нещата в дома й още веднъж да се укроятт и да тръгнат по остарелия път, написа шоу блиц.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР