Близки издирват дядо Петко от село Дърманци вече две седмици.

...
Близки издирват дядо Петко от село Дърманци вече две седмици.
Коментари Харесай

Издирват дядо Петко, изчезнал преди две седмици край Дърманци

Близки търсят дядо Петко от село Дърманци към този момент две седмици. Той излязъл от вкъщи си по домашни пантофи, без да вземе медикаментите си, документи и телефон и липсващ без диря. Семейството му обезверено го търси в покрайнините без никакъв резултат.

Хората потърсиха помощ от нас, с цел да разкажем историята и да помолят за подпомагане всеки, който знае нещо за него.

" Никъде го няма, не знам къде да го търсим. Това ми е най-голямата болежка ", споделя брачната половинка Пенка Ангелова.

Така след всеки оглед на околност към селото страда брачната половинка на изчезналия Петко Илиев Ангелов. Охранителна камера е запечатала последната известна посока, в която е поел той. Мястото е на към 2 километра от селото и всеки ден околните идват да го търсят. Разгръщат шубраци и треви, обезверено се взират ту по пътя, ту към горите и скалите в близост.

Семейство е признателно на хората от цялото село, които също пробвали да им оказват помощ да го открият. Включили се в издирването, всяка една от вилите, която е била отворена, е тествана. Дъщеря му, която живее в Швейцария, се прибрала, с цел да се включи в издирването. Разлепили известия под дърво и камък.

" Обаче към този момент се получават подправени позвънявания, че е бил открит в някаква канавка край София и при поискване да изпратят локация, телефонът е изключен и никой не се обажда на посочения номер ", споделя тя.

Едно от тях към този момент е тествано и от полицията. Издирвали го дори с куче, само че от индивида няма никаква диря.

Близките му обаче таят плаха вяра, че може да е стигнал до Е-79, защото е напълно близо.

 Снимка: Скрийншот от NOVA

Това е последната им вяра въпреки всичко да намерят някаква диря от изчезналия дядо Петко.



Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР