Близки и приятели на убитите младежи Димитър Малинов от Цалапица

...
Близки и приятели на убитите младежи Димитър Малинов от Цалапица
Коментари Харесай

Близки на убитите Митко от Цалапица и Ангел от Пазарджик блокираха централен път при Орта хан

Близки и другари на убитите младежи Димитър Малинов от Цалапица и Ангел Здравков от Пазарджик издигнаха претенции за обективни санкции за отговорните за закононарушенията. Те е събраха на митинг на пътя Пловдив – Пазарджик при Орта хан и блокираха кръговото, като на място се образува огромна колона от коли, защото различни направления няма.

На към 30 минути протестиращите пропускаха за десетина минути чакащите транспортни средства. Поетапната обсада на Орта хан продължи до 18 часа, предава БНР.

Убиецът на 24-годишния Митко от Цалапица Рангел Бизюрев към момента се търси с европейска заповед за арест, а околните му упорстват той да бъде открит и върнат в страната. Според тях показанията на Бизюрев са от изключителна значимост, тъй като могат да трансформират обвиняването против близнаците Борислав и Валентин Динков. Те са упрекнати в укривателство

21-годишният Ангел бе намушкан с нож от 18-годишния Никола Райчев поради ревнивост. Обвинението, което му е повдигнато е за непредумишлено ликвидиране, което протестиращите не одобряват.

За приемането на законодателни промени, които да подсигуряват обективни санкции се оповестиха и близки на починали при произшествия. 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР