Близки и приятели на убитата в Канада пловдивчанка все още

...
Близки и приятели на убитата в Канада пловдивчанка все още
Коментари Харесай

Неутешими сълзи се леят в Кючука в Пловдив! Приятели на убитата в Канада Краси са в шок от трагедията

Близки и другари на убитата в Канада пловдивчанка към момента не могат да повярват, че Краси и двете й деца са открити мъртви. Фейсбукстените на доста пловдивчани бяха залети от фотоси на красивата жена и благи послания, написа TrafficNews.bg.
Семейството на Красимира са в потрес. Те ще заминат за Канада при първа опция. Телата на жертвите обаче няма да бъдат превозени в България, а ще бъдат положени там, където е единственото оживяло дете на Красимира.

Тройно безчовечие в Канада: Убиха българката Красимира и двете й деца (ВИДЕО)
39-годишната жена е родена в Пловдив. Тя е приключила приблизително обучение в града под тепетата. Дълго време работи в магазини за облекла. Преди близо 20 години взема решение да замине в Съединените щати, споделя нейна другарка . Тъй като е била млада и необвързана, възможностите й за виза са били оскъдни. Тогава взема решение да замине незаконно. Така и става, само че била арестувана от имиграционните.
Докато е в имиграционен лагер, намира мъж от Съединени американски щати, с който подписва мним брак, с цел да получи жителство. Започва да работи и в същото време кара курсове за маникюристка. Младата жена постоянно се прибирала в родния си град. В Пловдив тя има сестра, при която отсядала.

Покъртителни разкрития за Красимира и децата й, убити в Канада! Труповете е можело да бъдат повече (СНИМКИ)
Малко по-късно се развежда и отпътува за Канада. Там стартира работа в студио за хубост. Запознава се с македонец, който след това става неин брачен партньор. Красимира има три деца. Тя си отваря и личен салон за маникюр. Преди няколко години се развежда и продължава живота си сама.
През 2016 година стартира връзка с Кори Фен, който е и основният обвинен в жестокото ликвидиране.

Страховити разкрития от комшия на убитата в Канада Красимира! Обясни за какво е стоял на тръни 20 минути, откакто е схванал за зверството (СНИМКИ)

Припомняме, Красимира е била открита мъртва в дома си в провинция Онтарио, на към час път от Торонто. Убити са и 13-годишната й щерка Венайлия и 15-годишният й наследник Рой. Жената е имала и още една щерка, която в този миг не е била вкъщи, тъй като е посещавала шофьорски курс.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР