Близки и приятели на Милен Цветков се събраха в столичния

...
Близки и приятели на Милен Цветков се събраха в столичния
Коментари Харесай

Близки и приятели почетоха паметта на Милен Цветков 1 г. след катастрофата

Близки и другари на Милен Цветков се събраха в столичния храм " Свети Седмочисленици ". Те почитат паметта на журналиста, който почина в тежка злополука на 19 април предходната година.

Най-близките родственици на Милен Цветков, в това число и щерка му, пристигнаха на панихидата във връзка 1 година от неговата кончина, съобщи.

Присъстват най-близките другари на Милен, хора, които го познават от студентските, даже от ученическите години, хора, с които той е тръгнал по професионалния си път в малкия екран, а по-късно и в публицистиката.

Един от най-близките му другари е Камен Воденичаров, с който са дружно още от студентското предаване " Ку-Ку ".

" Аз мисля, че за Милен Цветков би трябвало да помним това, че беше капризен. Беше човек, който се развива в специалността на сериозната публицистика по този начин, че да предизвика, да вади събеседниците си от зоната си на комфорт, да търси истината и го постигаше по собствен личен метод ", съобщи Камен Воденичаров.

Сред известните персони, които бяха видяни още в храма бяха журналистът Иво Инджев, Крум Савов, Ники Кънчев и Петър Курумбашев.

Според събралите се пред храма, 1 година след злополуката с Милен Цветков, делото към момента не е завършило и съгласно тях това е знак, че правосъдната система работи тромаво и постепенно.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР