Близки и приятели на Ангел Здравков, който беше убит в

...
Близки и приятели на Ангел Здравков, който беше убит в
Коментари Харесай

Близки на Ангел от Пазарджик искат по-строги наказания за убийците у нас

Близки и другари на Ангел Здравков, който беше погубен в Пазарджик, се провеждат да проведат редица мирни шествия в града. По този метод те показват своята позиция за промени в законодателството и за налагане на по-строги санкции за лицата, които съзнателно лишават човешки живот. Първото такова шествие ще се състои на 27 октомври , заяви „ БНР “.

21-годишният Ангел бе погубен от 18-годишния Никола Райчев на 28 септември денем, в един от най-населените квартали на града. Младият мъж умря след сериозна загуба на кръв, породено от няколко пробождания от нож . Мотивът за убийството след това се оказа ревнивост . Близките на Ангел изискват най-строгото наказване за причинителя.

Първото шествие ще стартира на 27 октомври в 17:30 часа от църквата „ Света Богородица “ и ще приключи на площада пред полицейската станция в Пазарджик. Освен търсенето на законодателни промени, задачата на мирните мероприятия да насърчи публичната непоносимост към възходящата престъпност. Към шествието се чака да се причислят и околните на хора, които са били убити от пияни или дрогирани водачи .

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР