Близки и приятели изпратиха съдия Мария Москова и дъщеря ѝ

...
Близки и приятели изпратиха съдия Мария Москова и дъщеря ѝ
Коментари Харесай

Изпратиха съдия Мария Москова и дъщеря й в последния им път, искат да кръстят улица на името на лекарката

Близки и другари изпратиха арбитър Мария Москова и щерка ѝ доктор Даниела Йорданова, които станаха жертва на потопа залял Южното Черноморие, съобщи.

Изминаха пет дни от естественото злополучие, предизвикало доста вреди и лишило живота на четирима души. Съдия Москова и щерка ѝ, ветеринарният доктор доктор Йорданова, са две от тези четири жертви. Те починаха при сриване на мост. Техни близки се събраха през днешния ден, с цел да ги изпратят в последния им път в Бургас.

Кметът на Малко Търново, откъдето е почнала кариерата на арбитър Москова, показа: „ Много е тъжно. Тя беше един извънредно правилен и непосредствен човек ".

Висшият правосъден съвет показват откровени съболезнования и съпричастност към фамилията и околните на Мария Москова. „ Мария Москова беше безрезервен човек, отличен арбитър и ерудиран магистрат, уважавана и ценена както от своите сътрудници, по този начин и от юридическата общественост в правосъдния регион на Апелативен съд – Бургас ”, се споделя в съболезнователния адрес.

Кметът на Малко Търново, откъдето е почнала кариерата на арбитър Москова, показа: „ Познавах я! Бяхме доста близки. Много тъжно. Тя беше един извънреден човек, доста пряма. Нейната работа беше всичко, тя гореше в работата си. Тя водеше каузи измежду нощите, когато беше бежанската вълна. Да тръгнеш на оня свят без време и да държиш ръката на щерка си е доста тъжно и тъпо, нека намерят спокойствието там на небето ".

Кметът на Царево ще направи предложение до общинския съвет една от улиците в потопения квартал Василико да носи името на доктор Даниела Йорданова.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР