Близки и приятели изпратиха съдия Мария Москова и дъщеря ѝ

...
Близки и приятели изпратиха съдия Мария Москова и дъщеря ѝ
Коментари Харесай

Последно сбогом: Изпратиха съдия Мария Москова и д-р Даниела Йорданова

Близки и другари изпратиха арбитър Мария Москова и щерка ѝ доктор Даниела Йорданова, които станаха жертва на потопа залял Южното Черноморие.

Съдия Москова и ветеринарният доктор доктор Йорданова са две от четирите жертви. Те починаха при сриване на мост. Предполага се, че приливната вълна ги е повлякла в дерето.

Председателят на Районния съд в Царево и щерка ѝ са измежду починалите

Техни близки се събраха през днешния ден, с цел да им отдадат респект. Кметът на Малко Търново, откъдето е почнала кариерата на арбитър Москова, показа, че е доста печален. „ Тя беше един извънредно правилен и непосредствен човек “, споделя той пред кореспондент на БГНЕС.

Снимка: БГНЕС,

Висшият правосъден съвет показват откровени съболезнования и съпричастност към фамилията и околните на Мария Москова. „ Мария Москова беше безрезервен човек, отличен арбитър и ерудиран магистрат, уважавана и ценена както от своите сътрудници, по този начин и от юридическата общественост в правосъдния регион на Апелативен съд – Бургас ”, се споделя в съболезнователния адрес.

В „ Арапя “ деретата са се трансформирали в реки, изясни шефът на РДБЗН-Бургас комисар Николай Николаев

Кметът на Царево ще предложи на Общинския съвет една от улиците в потопения квартал " Василико " да носи името на доктор Даниела Йорданова. 

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР