Близки и приятели издирват изчезнала 27-годишна жена от София. Вилма

...
Близки и приятели издирват изчезнала 27-годишна жена от София. Вилма
Коментари Харесай

В НЕИЗВЕСТНОСТ: Млада жена в София отиде до магазина и изчезна мистериозно

Близки и другари търсят изчезнала 27-годишна жена от София. Вилма е в неопределеност от 21.01.2024 година, в жк. " Обеля ", към блок 104.

" Към 15:00 ч. Вилма споделя на татко си, че отива до магазина, който е наоколо до тяхното местоживеене, на 5 мин. разстояние. Минават часове, само че Вилма по този начин и не се прибира у дома. Телефонът ѝ е изключен и нямаме никакъв контакт с нея. Баща ѝ отива в полицията, с цел да заяви за неочакваното ѝ изгубване, само че несъмнено както постоянно и по закон, тъй като тя е пълнолетна, споделят че би трябвало да минат 24 часа. Минавайки интервалът от 24 часа, към момента нямаме никакъв контакт с нея и е в неопределеност. Подаден е към този момент сигнал за търсене в полицията, откъдето е обявено, че единственото нещо, което могат да създадат, е да я уведомят, в случай че инцидентно попаднат на нея, че я търсят и в случай че желае да се прибере у дома. След като татко ѝ е попитал дали е допустимо да се наблюдава телефонният ѝ номер, да се види къде е последното ѝ местоположение, от полицията му дават отговор, че те нямали право да проследявали телефонни номера ", написа Катрин Илиева в профила си във Фейсбук.

Вилма е била облечена спортно с спортен екип и яке. Близките ѝ умоляват, в случай че някой има някаква информация за нея, да се свържат с тях.

От полицията отхвърлят да проследят телефона на момичето, тъй като нямало данни за закононарушение.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР