Близки и последователи не криеха колко много ги харесват заедно

...
Близки и последователи не криеха колко много ги харесват заедно
Коментари Харесай

Крах в най-известната спортна двойка: Ето защо златната Християна Тодорова и Димитър Кузманов скъсаха след 3 години любов!

Близки и почитатели не криеха какъв брой доста ги харесват дружно и им пожелаваха да основат семейство. Но уви, двамата се разделиха след три години обич. Златното момиче Християна Тодорова и тенисистът Димитър Кузманов бяха най-известната ни спортна двойка, само че към този момент романсът им е в предишното.

Хриси и Митко са скъсали преди няколко месеца, а доказателството за това бе рожденият ден на 30-годишния Кузманов, който чества тези дни в Пловдив. Макар да беше по същото време в същия град, Тодорова не отиде на празненството на някогашния си.

Според близки до тях източници, проблемите пристигнали от непрекъснатите раздели на двамата, породени от работата им. Те пътуват постоянно и са ангажирани с разнообразни каузи в разнообразни точки на света, което повлияло на връзката им. Започнали препирни, неодобрение, изключително от страна на Димитър, който като всеки мъж, желае до себе си своето момиче.

Християна обаче е интернационален арбитър по художествена гимнастика и пътува до обратен тласък. Говори се, че в миг на самотност и гняв, тенисистът кръшнал на половинката си, което било последната капка в чашата.

Както Димитър, по този начин и Християна сега нямат нови връзки, най-малко не и съществени. Помним какъв брой влюбени бяха един в различен и по какъв начин Кузманов се кълнеше, че желае да прекара целия си живот със своята Хриси.

Инфо: България през днешния ден

Тагове: Християна Тодорова Димитър Кузманов художествена гимнастика Християна Тодорова и Димитър Кузманов тенисист златното момиче
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР