Близки до водещата Мариана Векилска и нейния съпруг Симеон Колев

...
Близки до водещата Мариана Векилска и нейния съпруг Симеон Колев
Коментари Харесай

Кошмар за Мариана Векилска след 13 години брак със Симеон Колев

Близки до водещата Мариана Векилска и нейния брачен партньор Симеон Колев описват, че бракът сред двамата куца от близо една година, написа в. "Уикенд ".

Въпреки че разискват бракоразвод, двамата останали да живеят под един покрив в просторната 2-етажна къща на Симеон в столицата.

Според сътрудници на публицистиката, раздялата им се дължала на привършване на връзките сред двойката. Мариана и Симеон се разделили без грозни подиуми и кавги и решили всеки да продължи напред.

Все още не е ясно дали двойката възнамерява формален бракоразвод. Че бракът им куца стана ясно и на първия образователен ден в Италианския колеж, където 12-годишният им наследник Момчил е възпитаник. Всяка година Мариана и Симеон дружно изпращаха сина си, само че на последния 15 септември Векилска била сама.

Водещата загатнала за измененията в персоналния си живот. През последните месеци Мариана пътува и се рахожда из разнообразни места в България единствено в компанията на приятелки. Симеон пък изтри персоналния си профил във "Фейсбук " и се отдаде на постове в уебсайт, където се изявява като създател.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР