Близки до синоптичката от Нова тв разкриват, че наскоро тя

...
Близки до синоптичката от Нова тв разкриват, че наскоро тя
Коментари Харесай

И Никол Станкулова Аут От Нова, Бременна Е От Милионер!?

Близки до синоптичката от Нова тв разкриват, че неотдавна тя е летяла до Париж с родителката си, с цел да оглежда булчински рокли. Никол се колебаела сред 3 сватбени тоалета, всеки от които е дело на виртуози в региона на висшата мода.

По мнение на нейни приятелки, видели фотоси от пробите в парижките бутици, на Никол най-добре й стоял тоалет на ливанския топдизайнер Зухаир Мурад. Тя обаче предпочитала булчинската рокля от последната сбирка на " Диор ", чиято цена надхвърляла баснословните 30 000 евро. Според предварителните планове сватбата на Никол Станкулова с Теодор Минев ще коства към 1 милион лв., като огромна част от разноските ще бъдат поети от бъдещия свекърът - банкера Цеко Минев. В цената на венчавката са калкулирани хонорарите на дузина музикални звезди от България, както и на гост-изпълнител от чужбина, чието име се пази в загадка.

Васил Найденов, Лили Иванова, Белослава и Валя Балканска са единствено част от музикалните звезди, които ще забавляват 300-те посетители на младоженците. На сватбата няма да се изявяват представителки на фолк сектора. Никол Станкулова е получила предложение да се омъжи за гаджето си Теодор преди няколко месеца, когато двамата чествали 4 години от връзката си. По думите на нейни приятелки тя получила безценен годежен пръстен с луксозен елмаз. Преди да се залюби с по-младия от нея Теодор, Никол не интимна с наследника на различен роден баровец - Ангел Ангелов, сина на боса на компанията за замразени пилета " Градус ". Двамата дори бяха сгодени, откакто живяха дружно 3 години преди да се разделят ненадейно. По всяка възможност след сватбата с Теодор бъдещата госпожа Минева ще напусне работата си като синоптик в Нова телевизия и ще подхване независим бизнес. За бъдещото й овакантяване подксказва привличането на манекенката Нора Шопова, която от началото на годината чете прогнозата за времето в утринния ефир на Нова телевизия. Според някои даже е допустимо красивата Никол да е бременна.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР