Близки до певицата разкриват, че розовия период на певицата Силвия

...
Близки до певицата разкриват, че розовия период на певицата Силвия
Коментари Харесай

Жестока семейна драма споходи Силвия Кацарова

Близки до певицата разкриват, че розовия интервал на певицата Силвия Кацарова и вторият й брачен партньор Любомир към този момент е в предишното. Това твърди " Таблоид ", без да се базира на съответен източник.

Помните ли Анджелина, която лъсна в порно? Брюнетката още веднъж блесна с гола изцепка! (СНИМКА 18+)


Неприятната обстановка се удостовери от човек, който е засякъл Силвия да пазари в магазин от огромна верига в Княжево. Тя се отхвърли от някои от покупките, тъй като нямаше асистент, който да мъкне тежките торби до колата й.

Пешкир разведе Лили Иванова! Янчо Таков я хванал с ухажор в хотелската стая

Силвия изглеждаше превъзходно, като че ли излязла току- що от салон за хубост. Нейни сътрудници от музикалната сцена разкриват, че въпреки да прикрива проблемите си с въодушевление, поради слънчевия си манталитет, Силвия стада от поврат в връзките с втория си брачен партньор, поради който заложи всичко и скъса със остарелия си живот.

Драма! Навършват се 40 дни от гибелта на доведения наследник на Емилия, татко му раздруса мрежата с думите си (СНИМКА)

Любо, който като свеж жених, обожаваше известната певица, в този момент никак не й цепи басма и я оставил да се оправя сама с всичко. Освен това упорствал у дома да не се мотаят помощници, с цел да не се харчат пари. Затова Кацарова трябвало хем да тича по подготовки и турнета, хем да върти къщата. Мълви се, че преди три месеца баровецът даже се изнесъл от фамилния им дом.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР