Близката сътрудничка на американския президент Доналд Тръмп и директор на

...
Близката сътрудничка на американския президент Доналд Тръмп и директор на
Коментари Харесай

Шефката на комуникациите в Белия дом подаде оставка

Близката сътрудничка на американския президент Доналд Тръмп и шеф на връзките в Белия дом Хоуп Хикс, подаде оставка, предадоха международните организации.

Говорителката на Белия дом Сара Сандърс съобщи, че не е ясно по кое време тъкмо Хикс ще съобщи функционалностите си. Сандърс посочи, че оставката не е обвързвана с показанията на Хикс пред членове на комисията по разузнаване към Камарата на представителите на Конгреса по следствие за възможната интервенция на Русия в изборите в Съединени американски щати през 2016 година

Хикс беше и говорителка на Тръмп по време на предизборната му акция. Във вторник тя отговори на въпроси за акцията и за преходния интервал до встъпването на Тръмп в служба през януари 2017 година, само че отхвърли да разисква ролята си в ръководството.

В. " Ню Йорк таймс " заяви, че Хикс е декларирала пред сътрудници, че е постигнала това, което е считала за допустимо на поста си.

" Хоуп е фантастична и свърши прелестна работа ", съобщи Тръмп, разяснявайки решението й, и добави, че тя ще му липсва. " Убеден съм, че в бъдеще още веднъж ще работим дружно ", добави президентът на Съединени американски щати.

От своя страна Хикс съобщи, че няма думи, с които да изрази благодарността си към президента, без да разяснява аргументите за отдръпването си.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР