Близката до депутата от ПП Радостин Василев - Ралица Младенова,

...
Близката до депутата от ПП Радостин Василев - Ралица Младенова,
Коментари Харесай

Близка на Радостин Василев съди журналистката Соня Колтуклиева

Близката до депутата от Политическа партия Радостин Василев - Ралица Младенова, съди Соня Колтуклиева. Това написа журналистката във Facebook. Ето повече от нейния пост:

" Два пъти са блокирали банковите ми сметки - преди Коледа през 2015 година и преди Коледа през 2022 година.
По команда на Делян Пеевски и Владислав Горанов ме оставиха без достъп до парите ми в банките и в сейфа ми, в това число. Бях преди малко излязла от “VIP Brother All Stars ”, след месец и половина престой в къщата в Нови Хан…нямах 5 лв. да се усмихна. Жесток удар. Обаче, оцелях. Оправих се. С адв.Балкански осъдихме Национална агенция за приходите и въпреки чак след 5 години, получих парите си назад с огромна рента.
По команда на Радостин Василев, ме съди приятелката му Ралица Младенова, която той крие и отхвърля да има нещо общо с нея. Та, първо тя, на 2 септември, беше подала иск против мен в Софийска районна прокуратура (прекратен от прокурорката след надлежна проверка), тъй като …хванете се крепко за стола да не паднете от смях… аз съм й позвънила 2 пъти за по няколко секунди на номера, разгласен на уеб страницата й като психотерапевт и тя счела това за “тормоз ”. А аз й позвъних, тъй като Бояна Шарлопова, вдовицата на моя обичан другар Стефан Шарлопов (светла му памет!) ми сподели за известие до нея от Ралица Младенова, която ме оплюла с извънредно обидни думи на 17 юни, по същия метод, по който Радостин Василев ме засипа във Facebook на 3-4 септември. Както постоянно действам: желаех да получа пояснение и коментар. Защо една изцяло непозната за мен жена, на която нищо неприятно не съм сторила, ще ме залива с тиня пред моя другарка?!
Аз тази дори съм я защитавала в обява, в която упрекнах Кирил Петков, че не брани Лена за “парапета ”; Даниел Лорер, че назовава Виолета Лорер елементарна секретарка на Асен Василев; Радостин Василев, че не отбранява обществено против обидите към тях - приятелката си Ралица Младенова и брачната половинка си Нина Петкова. Впрочем, тогава още не знаех, че те от дълго време са разграничени, а от март 2022 година - публично са разведени, защото Радостин настойчиво отхвърляше информацията в ПИК за раздялата, наричаше я неистина. В чат сред нас, във връзка изявленията, че е преследвал “невярна държанка ” с потеря в ресторант “101 ”, а Ралица Младенова се е скрила в тоалетната, той ми написа: “Дамата не ми е държанка! ”.
Когато на 3 юли ПИК разгласява папарашки фотоси и видео от среднощен пир в чалга-бара “Мамалука ”, в село Пефкохори, а Ралица Младенова сама се разкри във Facebook, че е разголената сътрапезничка до спортния министър в оставка, той ми изясни, че просто е бил поканен на рожден ден дружно с Венцислав Петков (директор на Национална спортна база) и Александър Тодоров (директор на Български състезателен тотализатор), а рожденичката е другарка на Дариана, гаджето на Венци.
Аз нямам проблем с Ралица Младенова, тя има проблем с Радостин Василев.
Да се изяснява с него за какво, откакто са във връзка от 2017 година и тя се показва за негова държанка от 2021 година, той си чатеше с мен непрекъснато 11 месеца, донесе ми дарове от Олимпиадата в Пекин, подари ми часовник Swarovski и парфюм Van Cleef &Arples, искаше да идва при мен в Лондон, а при късите ми връщания в София се срещахме в Sense, Floret и “При Орлите ”.
Те, двамата, да се обясняват. Аз описах безусловно искрено всичко в изявление за Недялко Недялков по ПИК тв, в предаванията на Сашо Диков, на Стоян Иванов и на Светослава Рудолф през септември, откакто епилираният женомразец ми разгласи война.
Не нося никаква виновност, че Радостин е приел неправилно моето отношение към него. Е, разбирам го - в този момент той се пробва с обичайното мъжко факсимиле да изкара, че съм “влюбена и разлюбена ”, по тази причина пиша сериозно за него. Ти да видиш!????
Какво бил показал във Facebook като “доказателства ”? Снимка с записка I ❤️Радостин. Смяяяях! С моята другарка Мария К. бяхме на галерия в “Тейт Модърн ” на една паметна японска художничка; на партера на галерията бяха създали шоу за младежи по случай 14 февруари. Между многото бележки, залепени на прозореца, видяхме и тази. Шегувахме се, че някой български Радостин е стигнал до Лондон и аз му пратих фотографията. Показал и текст от мен за фотографията му по гащета с надути перки, която съм коментирала: тук си божествено хубав.
Майтап, бееее! Колко би трябвало да си самовлюбен, с цел да не схванеш иронията?!
Нали с тази фотография Рудито стана за кашмер на пилците, когато пиарът на ГЕРБ Никола Николов се изгаври по какъв начин наподобява новият ръководител на парламентарната правна комисия в 45-я парламент, а Радостин гневно го атакува и самичък си я сподели - тя е кошмарна, просто - той наподобява като недорасъл и презрян. Явно, самият Радостин се усети, тъй като е изпратил служители на реда да я смъкват от мъжката тоалетна на ресторант “101 ”, където беше закачена, след арогантната му акция на 29 март, в фамозното столично заведение, свързвано с бизнесмена-спортист Александър Сталийски; в тази скандална акция Ралица Младенова е играла ролята на шпионка, по тази причина медии я назовават “мургавата Мата Хари ”. Впрочем, бруталните опити на спортния министър да отнеме спортния комплекс от добросъвестните наематели и вредите, които им аргументи, са обект на следствие от Софийска градска прокуратура и КПКОНПИ.
Честно, не знам за какво се придава полов смисъл на изречението: ”Не създавай упования, които не можеш да удовлетвориш ”! Обърнах се по този начин към Радостин, тъй като се кълнеше, че няма да прави схеми, другарски назначения и да повтаря недъзите в ръководството на ГЕРБ, които той се заканваше да “изчегърта ”. Пред мен плевенският хартиен тигър и малък състезателен юрист искаше да засияе в облика на “новия политик ” - редовен, виновен, способен и безкористен. И аз му се доверих. Затова му помагах с писмени препоръки, които кръстих “Час на класния ”. Още с назначенията на околните му другари Венци, който е лепил мокети в плевенски хотели, и Сашо, който е продавал прахосмукачки в Пловдив, визията ми за неговата “политическа непоквареност ” се пропука крепко. Когато ми описа по какъв начин е вкарал в капан Татяна Дончева в адвокатската фирма си, с цел да я запише и филмира по случая “500К ”, започнах да се колебая в него… е, няколко месеца по-късно той самичък съобщи пренебрежително, че е записвал (незаконно!) диалози с мен, Илиана Раева и строителите на “Арена Бургас ”. А пък Тити Папазов ми сподели, че Наско Сираков го е предизвестил за тайната податливост на Руди да записва; с това серийният подслушвач се е хвалел и в “Има подобен народ ”.
Да, в действителност, на 3 юни му написах смс: “Край. Не желая да те виждам повече. Аз пребивавам в Лондон, ти обитаваш Чалгария. Тези две планети се срещат за малко и се разминават вечно. ” Той си знае за какво.
Та, значи, на 12 декември в Париж, часове преди рождения ден на брачна половинка ми, научих, че 38-годишната, неомъжена, Ралица Младенова, ме съди, от 21 октомври, за засегнатост. Защо? Защото съм била написала, на 13 юни, в пост във Facebook, че наподобява на “неуспяла фолкаджийка ”. Е, оставям на публиката да реши по фотосите, които си разгласява във Facebook и Инстаграм на какво наподобява и дали има друга психотерапевтка в България, която се демонстрира по този начин.
Аз подкрепям във Facebook 6 профила с моето име, тъй като постоянно ме блокират поради политическите ми разбори и мнения, изключително пък, откогато “Продължаваме смяната ” пристигнаха на власт. А пък имам над 30 000 почитатели и другари във Facebook, които чакат постовете ми.
На 13 юни вниманието ми беше ангажирано с 3 конференции: на Радостин Василев и отцепниците от Има Такъв Народ, на премиера Кирил Петков и на Тошко Йорданов, който пусна запис по какъв начин Руди упорства депутатката Христинка или да се причисли към ренегатите, или да напусне Народното събрание - по този случай се води инспекция на Софийска градска прокуратура. А пък Слави съди някогашния си готован, поради думите му “мафията проби в Има Такъв Народ ”.
Предполагам, че Радостин Василев е подучил Ралица Младенова да ме съди и да желае обезпечителна заповед, тъй като пребивавам в чужбина и мога да се укрия. Не е правилно! Моето непрекъснато местопребиваване е в София, имам всички документи за “трайно местонахождение ”, заплащани налози и осигуровки и за съществуването на банкови сметки.
Все тим юнаци - велики адвокати - Радостин Василев и Елена Фичерова, близки на Бойко Рашков. Три пъти ураааа!
Елена Фичерова, адвокатката на Ралица Младенова, стана началник-кабинет на Бойко Рашков в държавното управление на Кирил Петков, само че след разкрития за връзките й с групировката на Васил Божков, тя беше принудена да подаде оставка. В уеб страницата си Ралица Младенова написа: “Завършва „ Юридическа логика на психиката “ в Югозападен Университет „ Неофит Рилски “. Изучава втора магистратура със компетентност „ Психологично подкрепяне на оперативно-издирвателната активност “ в Академия на Министерство на вътрешните работи. ”
Радостине, няма да ме сломиш! Няма да ме победиш! Само ме амбицираш! Не очаквай да ме уплашиш и да престана да демонстрирам какви ги вършиш. Няма!
П.П. Чакам с неспокойствие мигът на забавление, когато Радостин Василев ще разгласи, че са “влюбени и разлюбени ” от него: Весела Лечева, Илиана Раева, Екатерина Дафовска, проф. Даниела Дашева, треньорки и спортистки, които са против него или вадят документи за прегрешенията му. Харем, бе, цялостен харем покорени от неустоимия сексапил на Руди Гела! ".

Соня Колтуклиева
Фейсбук
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР