Близък приятел на съдията от Върховния съд Кларънс Томас смята,

...
Близък приятел на съдията от Върховния съд Кларънс Томас смята,
Коментари Харесай

Съюзникът на съдия Томас казва, че медиите, демократите се опитват да го принудят да си направи самоотвод преди аргументите за гласуване на Тръмп

Близък другар на съдията от Върховния съд Кларънс Томас счита, че е неуместно демократите и членовете на медиите да се пробват оказват напън върху него да се откаже от вземането на решение дали някогашният президент Тръмп да бъде отхвърлен от първичните избори в Колорадо.

" Демократите измислят стандарти за отказ в опит да свият Съда, тъй че желаните от тях съдии да вземат решение каузи ", сподели Марк Паолета пред Fox News Digital.

В четвъртък Върховният съд на Съединени американски щати би трябвало да изслуша причини за това дали Върховният съд на Колорадо е позволил неточност, като е разпоредил Тръмп да бъде изключен от първичното президентско гласоподаване през 2024 година, когато е цитирал 14-та корекция в конституцията на Съединени американски щати за дейностите му към протеста на 6 януари 2021 година в Капитолия на Съединени американски щати.

Паолета, която е съавтор на книгата „ Created Equal: Clarence Thomas in His Own Words “ е дългогодишна другарка на Томас и е работила върху потвърждението му от 1991 година Той същ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР