Близък приятел до семейството на Сашко от Перник се възмути,

...
Близък приятел до семейството на Сашко от Перник се възмути,
Коментари Харесай

Близък до семейството на Сашко: спрете с глупостите в интернет и търсете

Близък другар до фамилията на Сашко от Перник се възмути, че огромна част от хората, отишли да оказват помощ в издирването на детето, в действителност са отишли за кафе и сеир. В гневна обява той прецизира, че Сашко е доста ефективно момче и ползва негови фотоси отпреди 4 дни. Lupa.bg цитира Марио Антонов.

" Направих си труда да прочета огромна част от написаното тук в групата и съм изумен от всичко и виждам по какъв начин стартират едни ФБ тълкувания вместо да се запретне ръкави и да се обикаля (правят го извънредно доста хора, само че има и такива пристигнали на по кафе на терен и за сеира).

Ще кажа нещата 1:1, тъй като по стичане на събитията съм непосредствен до бащата и бях втория човек, на който беше известено за бягството му.

1. Момчето е със със сиво шушлякво яке, под якето има черна фланелка а под нея синя такава. Сашко е с тъмни сини дънки и е обуто с черни маратонки Адидас.

2. Сашко се губи в петък в 15.50 часа и НЕ съдебна експертиза ЗНАЕ В КАКВА ПОСОКА ТРЪГВА - ГОРАТА ИЛИ ЦЕНТЪРА НА ГРАДА! Мястото, на което се губи е на към 400 м от Профилекториума посока пистата. На асфалтовия път посока пистата.

3. Сашко е физически доста крепко дете за възрастта си, в никакъв случай не е боледувал, свръх деятелен и кадърен да пробяга сериозен километраж.

4. Сашко обича да си игаре с вода, не се опасява от тъмното, не е изключително контактен, има тик с клатене на главата, има инстинкт за самозапазване.

Може още доста да се написа, само че не виждам смисъл. Няма потребност от разсъждения, а има потребност от още и още циркулиране. Повторихме, потретихме и така нататък всевъзможни места дето може да е... Всеки да си направи маршрут в главата и да потегля и да СПРЕ ФБ изяви, че изгода няма!

Снимките на Сашко в обявата са от преди 4 дни. "



Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР