"Блицкригът на чуждите сили срещу страната ни се провали, заяви

...
"Блицкригът на чуждите сили срещу страната ни се провали, заяви
Коментари Харесай

Александър Лукашенко: Блицкригът се провали

"Блицкригът на непознатите сили против страната ни се провали, съобщи през днешния ден президентът на Беларус Александър Лукашенко, имайки поради протестното придвижване, което дестабилизира беларуските управляващи предходната година, съобщи Агенция Франс Прес.

Лукашенко сподели това, до момента в който изнасяше отчет пред Общобеларуското национално заседание, което стартира през днешния ден в Минск своята работа.

"Беларус бе подложена на една от най-сериозните външни офанзиви ", съобщи Лукашенко, съгласно който демонстрациите в Беларус, в които взеха присъединяване десетки хиляди хора, са резултат от скрит план на Запада.

"Преживяваме доста сериозен и повратен интервал в живота освен на нашата страна, само че и на целия беларуски народ. Малко са сходните моменти в историята на нашата страна. Съвременният интервал може да бъде съпоставен с разпадането на Съветския съюз и неговите последици ", посочи Лукашенко.

Общобеларуското национално събрани ще продължи два дни. В него вземат участие 2400 делегати от цялата страна. Една от главните му задания е да разиска програмата за обществено и икономическо развиване на Беларус през идващите пет години. Очаква се също по този начин в границите на форума да бъде отделено съществено внимание и на въпросите за възможна конституционна промяна.

Лукашенко съобщи, че от Общобеларуското национално заседание следва да се чакат решения на световните проблеми на Беларус. Беларуският президент предложи на делегатите да обсъдят бъдещото икономическо развиване на Беларус, преразпределението на властовите пълномощия, геополитическата реалност. Той прикани също по този начин и за последователност на поколенията във властта.

"Един ден ще изберете различен Лукашенко, или различен човек ", сподели още беларуският водач.

"Блицкриг " (от немски "Светкавична война ") бързи военни дейности, които изваждат от строя силите на съперника. Най-често терминът е употребен за военните интервенции на Нацистка Германия в Европа сред 1939 и 1941 г.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР