Блиц контролът днес е само с двама вицепремиери, председателят на

...
Блиц контролът днес е само с двама вицепремиери, председателят на
Коментари Харесай

Йордан Цонев: Премиерът смята, че днес е професионалният му празник, тъй като е деня на шегата и лъжата

Блиц контролът през днешния ден е единствено с двама вицепремиери, ръководителят на Народното събрание ще насрочи особено съвещание за блиц, на което отсъстващите през днешния ден министър-председател и вицепремиери да дават отговор на настоящи въпроси. Това заяви при започване на пленарния ден ръководителят на Народното събрание Никола Минчев. В залата са вицепремиерите Корнелия Нинова и Гроздан Караджов.

Днес в блиц контрола, поради неотложни задължения, няма да вземат участие министър председателят Кирил Петков и вицепремиерите Асен Василев, Борислав Сандов и Калина Константинова. От опозицията възразиха против " осакатения ", съгласно тях, блиц надзор.

ОТ Движение за права и свободи, " Възраждане " и ГЕРБ-СДС настояха целият блиц надзор да отпадне през днешния ден и да вместо това да се организира идващия петък в наличието на всички членове на Министерски съвет, както изисква парламентарният устав, само че това не стана.

Блицконтролът се организира наложително в наличието на министър-председателя и на всички министър председатели, обърна внимание Йордан Цонев от Движение за права и свободи.

" Разбирам, че може би министър председателят счита, че през днешния ден е професионалният му празник, защото е деня на шегата и лъжата - има право да чества, само че щяхме да го отпразнуваме дружно. Днес си купих връзка " байдънка ". Не излъгах, че ми я е подарил ", сподели още Йордан Цонев.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР