Blink-182, съставен от Марк Хопъс, Том ДеЛондж и Травис Баркър,

...
Blink-182, съставен от Марк Хопъс, Том ДеЛондж и Травис Баркър,
Коментари Харесай

Феновете на Blink-182 онемяха, след като научиха, че са пели грешни текстове в продължение на 25 години

Blink-182, формиран от Марк Хопъс, Том ДеЛондж и Травис Баркър, избухнаха на рок сцената през 90-те и се любуваха на поредност от шлагери, в това число " All The Small Things " и " Adam's Song ". Въпреки това, макар хитовата им ария „ What's My Age Again? “, която излезе през 1999 година, неотдавна тя още веднъж стана вирусна, защото хората останаха зашеметени, че са пели един неверен текст в продължение на съвсем 25 години.

Смята се, че е въодушевен от басиста Марк Хопус, за който постоянно се споделя (обикновено от жени), че е неузрял. Разказва историята на прочувствено неузрял мъж, който прави всичко неправилно, до момента в който е на среща, в това число гледане на телевизия, вместо да се целува и шеговито позвъняване на майка й.

Публикуван в акаунта в Instagram 90skid4lyfe, той написа: „ Цялото ми терминът опит е лъжа… ” Докато се извършва песента на Blink-182, текстът над него гласи: „ Когато си на 35 и преди малко схванеш, че той споделя „ Носих одеколон “ вместо „ Ходя самичък “.

Прочетете повече: Регистрира...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР